Mainos

Burger King ei voinut vastustaa kiusausta – pikaruokaketju kuittasi Donald Trumpille: ”Tarjoilemme tänään vain hampurilaisia”

Pikaruokaravintola ei voinut olla kuittailematta presidentti Donald Trumpille sanasta, jolla hän kutsuu hampurilaisia. 

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin uutisoitiin tarjonneen yliopistosarjan voittaneelle jenkkifutisjoukkueelle juhla-aterian. Presidentti ei antanut Valkoisen talon kokkien lomautuksen haitata vastaanoton kulkua, vaan hän päätti ottaa ohjat omaan käsiinsä ja tilata talon täydeltä pikaruokaa. Tarjolla oli hampurilaisia, pizzoja, kananuggetteja ja ranskalaisia.

Eräs yksityiskohta presidentin twiitissä on kuitenkin herättänyt hupia. Hamburgers-sanan sijaan Trump käytti julkaisemassaan twiitissä termiä hamberders. Myöhemmin sana oli korjattu twiittiin oikeaan muotoon.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sulun takia tarjosin heille valtavat määrät pikaruokaa (minä maksoin), yli 1000 hamberdersia yms. Tunnin kuluttua kaikki oli mennyt, Trumpin alkuperäisessä twiitissä kerrotaan.

"Hän todella tietää miten liioitellaan"

Burger King, yksi tuotteitaan futistähdille tarjonnut pikaruokaketju, ei voinut vastustaa kiusausta pilailla presidentin kustannuksella, vaan ravintola päätti julkaista twiitin, joka oli selvästi tehty kieli poskella.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

– Eilisen ison tilauksen vuoksi hamberdersit ovat loppu. Tarjoilemme tänään vain hampurilaisia, Burger Kingin twiitissä todetaan.

Burger Kingin twiitti on kerännyt vuorokaudessa lähes 300 000 tykkäystä ja tuhansia kommentteja. 

– Tulen tällä viikolla Whopperille ihan vaan kiittääkseni teitä, eräässä twiittiin tulleessa kommentissa todetaan. 

Trumpin sanojen mukaan hän tilasi pelaajille yli tuhat burgeria, mutta tarkkasilmäisimmät somekäyttäjät ovat huomanneet, ettei tämä pidä lähellekään paikkaansa.

– Trump twiittasi tilanneensa yli tuhat hampurilaista, kun niitä oli todellisuudessa vain 300. Hän todella tietää miten liioitellaan, eräässä kommentissa mainitaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja