Valkoisen talon kokit lomautettiin, mutta Trump keksi keinon nuorten jenkkifutarien ruokkimiseksi: "Amerikkalaista pikaruokaa, minä maksoin"

0:44
Donald Trump kustansi Valkoisessa talossa vierailleille jenkkifutiksen yliopistosarjan mestareille pikaruokaa hallinnon sulun takia.

Yhdysvaltojen yliopistosarjan voittanut jenkkifutisjoukkue Clemson Tigers sai Valkoisessa talossa syödäkseen lähes kaikkea pikaruokaa, mitä maasta löytyy.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump halusi järjestää maan yliopistosarjan voittaneelle jenkkifutisjoukkueelle Clemson Tigersille juhlavastaanoton tiistaina. Suunnitelmaa hankaloitti kuitenkin hallinnon sulku, joka on jatkunut jo 24 päivää.

Hallinnon sulku johtuu budjettikiistasta.

Republikaanit ja demokraatit kiistelevät Trumpin lupaamasta muurista Meksikon vastaiselle rajalle, mutta demokraattienemmistöinen kongressi ei hyväksy sen rahoitusta budjetissa.

Pöydät täyteen pikaruokaa

Urheilijat eivät kuitenkaan jääneet nuolemaan näppejään siitä huolimatta, että Valkoisen talon kokit ovat lomautettuna sulun takia.

– Menimme ulos ja tilasimme paljon amerikkalaista pikaruokaa, minä maksoin, Trump kertoi.

– Paljon hampurilaisia, paljon pizzaa.

Tarjolla oli 300 hampurilaista, useita pizzoja, kananuggetteja ja runsaasti ranskalaisia.

– Meillä on täällä paljon isoja ihmisiä jotka pitävät syömisestä, joten aiomme pitää vähän hauskaa, Trump sanoi.

Urheilijoiden tarjottimet toden totta täyttyivät runsaista tarjoiluista.

Lähde: CNN.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja