Gordon Ramsayn hampurilaisohje lytättiin – söisitkö itse?

shutterstock_66325888
Kaikki eivät arvostaneet Gordon Ramsayn burgeria. Kuvituskuva. Shutterstock

Television rääväsuukokkina tunnettu Gordon Ramsay sai maistaa omaa lääkettään, kun somekansa lyttäsi kokin jakaman hampurilaisohjeen. 

Brittikokki Gordon Ramsay tunnetaan sekä televisiossa että sosiaalisessa mediassa persoonana, joka arvostelee äänekkäästi kotikokkien ruokatekeleitä. Ramsayn esittämä pilkka on toki suurimmaksi osaksi showta, ja monet ihmiset suorastaan toivovat joutuvansa kuuluisan kokin ”haukkumaksi” ruokaluomuksillaan. 

Jättimäinen burgeri jakoi mielipiteet

Nyt Ramsay jakoi Instagram-tilillään oman hampurilaisohjeensa ilahduttaakseen erityisesti amerikkalaisia kotikokkeja pidennettyä viikonloppua ajatellen. Yhdysvalloissa toukokuun viimeinen päivä on Memorial Day, eli asevoimissa kaatuneiden muistopäivä, ja se on monella vapaapäivä. 

Ramsay jakoi videon muhkeasta omenavoita ja sulaa camembert-juustoa sisältävästä hampurilaisestaan kuvaillen sitä ”täydelliseksi burgerireseptiksi pitkään viikonloppuun”.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Insider-sivuston mukaan kaikki eivät kuitenkaan hurmaantuneet Ramsayn burgerista, vaan kiinnittivät lähinnä huomiota sen valtavaan kokoon. 

– Onko tämä herkullinen tapa saada leuka pois sijoiltaan? Instagramissa muun muassa kommentoitiin.

– Se on aivan liian iso, toinen lisäsi.

– Tuo ei ole burgeri, tuo on lihamureke. Mitä vikaa on yksinkertaisessa pihvissä suolalla ja pippurilla? Kolmas ihmetteli.

Someseuraajat toivat myös esiin Ramsayn ”kaksinaamaisuuden”. Kokki itse on aiemmin pilkannut julkisesti jättimäisiä hampurilaisia, mutta jakoi itse nyt ohjeen sellaiseen.

– Etkös sinä valittanut Hell’s Kitchen -ohjelman jaksossa hampurilaisista, jotka ovat liian isoja mahtuakseen suuhun? Sitten itse teet tällaisen monsterin? Instagramissa kyseltiin. 

Ramsay itse ei ole kommentoinut saamaansa kritiikkiä, eivätkä Insider-sivuston edustajat saaneet vastausta kokin edustajalta aiheeseen liittyen. 

Lähde: Insider

***

2:47


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja