Aliarvostetusta lihasta syntyy arjen juhlaruoka – tätä edullista reseptiä on kokeiltava!

porsasSIVUMAKUäläkäytä
Viinirypäleillä maustettu kastike antaa porsaankyljyksillä uutta makua. Sivumaku/Jani Kinnunen

Porsaankyljys on edullista ruokaa, josta loihdit helposti herkullisen illallisen.

Porsaankyljys on possun parhaita ja aliarvostetuimpia osia, minkä hyvä puoli on sen edullisuus, Sivumaku-blogissa kerrotaan. Tässä reseptissä porsaankyljykset saavat aivan uuden ulottuvuuden viinirypäleitä sisältävästä kastikkeesta. 

– Nopea, helppo ja hauska ruoka! Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen kiteyttää.

Porsaankyljykset pyöritellään ennen paistamista kevyesti vehnäjauhossa ja paistetaan rapeiksi kuumassa öljyssä. Viinirypäleistä, viinistä ja kanaliemestä syntyvä helppo kastike viimeistellään dijon-sinapilla. 

Porsaankyljysten lisukkeeksi sopii riisi, risotto, salaatti tai vaikka pottumuusi, blogissa vinkataan.

Reseptin sinappisella viinirypälekastikkeella höystettyihin porsaankyljyksiin löydät Sivumaku-blogista

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja