Porsaankyljys on edullista ruokaa, josta loihdit helposti herkullisen illallisen.
Porsaankyljys on possun parhaita ja aliarvostetuimpia osia, minkä hyvä puoli on sen edullisuus, Sivumaku-blogissa kerrotaan. Tässä reseptissä porsaankyljykset saavat aivan uuden ulottuvuuden viinirypäleitä sisältävästä kastikkeesta.
– Nopea, helppo ja hauska ruoka! Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen kiteyttää.
Porsaankyljykset pyöritellään ennen paistamista kevyesti vehnäjauhossa ja paistetaan rapeiksi kuumassa öljyssä. Viinirypäleistä, viinistä ja kanaliemestä syntyvä helppo kastike viimeistellään dijon-sinapilla.
Porsaankyljysten lisukkeeksi sopii riisi, risotto, salaatti tai vaikka pottumuusi, blogissa vinkataan.
Reseptin sinappisella viinirypälekastikkeella höystettyihin porsaankyljyksiin löydät Sivumaku-blogista.
***

Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.