Aliarvostetusta lihasta syntyy arjen juhlaruoka – tätä edullista reseptiä on kokeiltava!

porsasSIVUMAKUäläkäytä
Viinirypäleillä maustettu kastike antaa porsaankyljyksillä uutta makua. Sivumaku/Jani Kinnunen

Porsaankyljys on edullista ruokaa, josta loihdit helposti herkullisen illallisen.

Porsaankyljys on possun parhaita ja aliarvostetuimpia osia, minkä hyvä puoli on sen edullisuus, Sivumaku-blogissa kerrotaan. Tässä reseptissä porsaankyljykset saavat aivan uuden ulottuvuuden viinirypäleitä sisältävästä kastikkeesta. 

– Nopea, helppo ja hauska ruoka! Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen kiteyttää.

Porsaankyljykset pyöritellään ennen paistamista kevyesti vehnäjauhossa ja paistetaan rapeiksi kuumassa öljyssä. Viinirypäleistä, viinistä ja kanaliemestä syntyvä helppo kastike viimeistellään dijon-sinapilla. 

Porsaankyljysten lisukkeeksi sopii riisi, risotto, salaatti tai vaikka pottumuusi, blogissa vinkataan.

Reseptin sinappisella viinirypälekastikkeella höystettyihin porsaankyljyksiin löydät Sivumaku-blogista

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.