Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

"Herkullinen, helppo ja halpa" – kokeile porsaankylkeä aasialaisella vivahteella!

Mausteet tuovat porsaankylkeen kaakkois-aasialaisen tuulahduksen.
Mausteet tuovat porsaankylkeen kaakkois-aasialaisen tuulahduksen.
Julkaistu 17.03.2018 14:03
Toimittajan kuva

Outi Jaatinen

outi.jaatinen@mtv.fi

Vietnamilaisittain valmistettu porsaankylki on helppo, herkullinen ja halpa ruokaa, joka sopii sekä isomman aterian osaksi että yhden lautasen annokseksi. 

Porsaankylki on Sivumaku-bloggari Jani Kinnusen mukaan ruhon herkullisimpia ja edullisimpia osia.

– Herkullinen, helppo ja halpa herkku, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.

Kinnunen kaipasi possuun häivähdystä Kaakkois-Aasiasta, joten hän päätyi tekemään sen tällä kertaa vietnamilaisittain.

Kinnunen neuvoo blogissaan aloittamaan valmistamisen jo edeltävänä päivänä, jotta liha ehtii marinoitua, ja koska kyljen tulee olla uunissa kolmisen tuntia. Ruoka on kuitenkin varsin helppo ja varsinaiseen kokkaukseen kuluu vähän aikaa.

Kylki toimii Kinnusen mukaan loistavasti osana vietnamilaista illallista, mutta sopii myös yhden lautasen annokseksi riisin kera.

Lue resepti porsaankylkeen vietnamilaisittain Sivumaku-blogista.

* * *

0:31Herkullinen kanawokki

Lisää aiheesta:

Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"Ruokabloggarin superhyvä burgeri vie syöjänsä makumatkalle – tätä helpommalla korealaisen ruoan kanssa on vaikea päästä!Tuttu juoma taikoo nyhtöpossusta entistäkin herkullisemman – tämä ruoka ei jätä kylmäksi! Uskomattoman simppeli arkiruoka! Supermaukas kastike valmistuu pastan kypsyessäArkipäivän helppo pelastaja – täydellinen käyttötapa porsaanleikkeelle tai broilerinfileelle"Kaikkein maistuvin osa naudasta" – tätä lihaa kannattaa hyödyntää
SivumakuRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 01.12.201918:01
    Kanaruoka

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”