Anu vinkkaa kolme pääsiäisherkkua: "Hirveän nopeat ja helpot tehdä"

Näin syntyvät makeat pääsiäisherkut Anun ohjeilla 9:06 Näin syntyvät makeat pääsiäisherkut Anun ohjeilla
Kotitalouden lehtori Anu Heinaro näyttää, miten valmistetaan mangojuustokakku sekä appelsiininen pääsiäislotta.

Pääsiäisenä ilmassa on jo kevään tuntu, joten tarjoiltavatkin voivat olla raikkaan keväisiä. Huomenta Suomessa valmistettiin kolme helppoa tarjottavaa pääsiäispöytään.

Kotitalouden lehtori Anu Heinaro vieraili Huomenta Suomessa näyttämässä kolme helppoa tarjottavaa pääsiäiselle ja keväälle.

Usein raskaankin pääsiäisruoan kanssa käy hyvin raikas mangojuustokakku tai näppärästi valmiiksi annoskulhoihin valmistetut appelsiiniset pääsiäislotat.

Suolaiset brie-parsataskut sen sijaan sopivat niin kahvipöytään kuin iltapalaksi ja niiden valmistaminen sujuu hetkessä.

– Hirveän nopeat ja helpot tehdä, kaikki onnistuvat. Erittäin hyvän makuisia, suosittelen kokeilemaan, Heinaro toteaa.

Yllä olevalta videolta voit katsoa, miten valmistuvat mangojuustokakku sekä appelsiiniset pääsiäislotat. Artikkelin lopusta löytyvällä videolla Heinaro puolestaan näyttää, miten juustokakku ja pääsiäislotat koristellaan ja miten helposti brie-parsataskut valmistetaan.

Reseptit voit katsoa täältä:

Näin koristelet pääsiäisherkut ja valmistat nopean suolaisen tarjottavan 10:11
Kotitalouden lehtori Anu Heinaro näyttää, miten koristelet mangojuustokakun ja appelsiiniset pääsiäislotat. Lisäksi videolla neuvotaan ohje helppoihin brie-parsataskuihin. Yllätysvieraaksi saapuu Putouksen sketsihahmokilpailun voittanut Matti McConaughey.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat