Anu vinkkaa kolme pääsiäisherkkua: "Hirveän nopeat ja helpot tehdä"
Pääsiäisenä ilmassa on jo kevään tuntu, joten tarjoiltavatkin voivat olla raikkaan keväisiä. Huomenta Suomessa valmistettiin kolme helppoa tarjottavaa pääsiäispöytään.
Kotitalouden lehtori Anu Heinaro vieraili Huomenta Suomessa näyttämässä kolme helppoa tarjottavaa pääsiäiselle ja keväälle.
Usein raskaankin pääsiäisruoan kanssa käy hyvin raikas mangojuustokakku tai näppärästi valmiiksi annoskulhoihin valmistetut appelsiiniset pääsiäislotat.
Suolaiset brie-parsataskut sen sijaan sopivat niin kahvipöytään kuin iltapalaksi ja niiden valmistaminen sujuu hetkessä.
– Hirveän nopeat ja helpot tehdä, kaikki onnistuvat. Erittäin hyvän makuisia, suosittelen kokeilemaan, Heinaro toteaa.
Yllä olevalta videolta voit katsoa, miten valmistuvat mangojuustokakku sekä appelsiiniset pääsiäislotat. Artikkelin lopusta löytyvällä videolla Heinaro puolestaan näyttää, miten juustokakku ja pääsiäislotat koristellaan ja miten helposti brie-parsataskut valmistetaan.
Reseptit voit katsoa täältä:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Brie-parsataskut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa