5 nopeaa arkiruokaa alle puolessa tunnissa – mukana hittipasta, helppo uunilohi ja Kari Aihisen broileripyörykät

Lohi lohifilee uunilohi
Shutterstock/Elena Veselova

Mitä tänään syötäisiin? Nämä nopeat ja helpot arkiruoat valmistuvat alle puolessa tunnissa. Mukana on herkullisia ruokia aina Kari Aihisen broileripyöryköistä somen suosikiksi nousseeseen pikapastaan.

Videolla: Kari Aihinen näyttää, miten tehdään helpot ja nopeat broileripyörykät ja nuudelivokki. 

Moni kaipaa arkeensa nopeita ja helppoja ruokia, jotka eivät ole ainesosalistaltakaan liian monimutkaisia. Nappasimme MTV Uutisten Makuja.fi -ruokasivuston reseptipankista viisi hyväksi todettu arkiruokasuosikkia, jotka valmistuvat alle puolessa tunnissa. Mukana on niin nopea pasta, helppo uunilohi kuin pikainen sosekeitto! Nappaa alta reseptit.

Kari Aihisen broileripyörykät

Kari Aihinen kokkasi helppoja broileripyöryköitä Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden päätösjaksossa. Testaa helppo resepti ja valmista kylkeen vaikka pikanuudeleita.

Helppo sosekeitto

Tähän sosekeittoon voit upottaa lähes mitä tahansa! Hyödynnä ateriaan myös jääkaapin yksittäiset vihannekset ja säästä ruokahävikkiä ja rahaa. Testaa Hellapoliisi Kati Jaakosen helppo resepti, jossa on mukana bataattia ja parsakaalia.


Hanna Gullichsenin pyttipannu

Pyttipannu Hanna Gullichsenin tapaan! Tämän pyttipannu salaisuus piilee unhoitetussa mausteessa, curryssa. Pyttipannuresepti on Hannan kirjasta Kokin Kotiruokaa (Otava, 2020).

Helppo uunilohi

Helppo uunilohi valmistuu vain kourallisesta raaka-aineita ja alle 20 minuutissa. Testaa The Kitchn -ruokasivuston reseptiä.

Koronapasta – Outin neljän raaka-aineen hittipasta 

Koronapasta on Samasta padasta -kirjailija ja ruokatoimittaja Outi Väisäsen hittiresepti. Tämä neljän raaka-aineen superhelppo pasta maistuu koko perheelle. Halutessasi voit lisätä joukkoon vaikka jauhelihaa.


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja