Pyttipannu – Hanna Gullichsenin helppo resepti
Julkaistu
Pyttipannu Hanna Gullichsenin tapaan! Tämän pyttipannu salaisuus piilee unhoitetussa mausteessa, curryssa. Pyttipannuresepti on Hannan kirjasta Kokin Kotiruokaa (Otava, 2020).
Ainekset
- 3 rkl oliiviöljyä
- 20 g voita
- 2 isoa salottispulia ohuina viipaleina
- 2 tl currya
- Noin 2 kourallista keitettyjä perunoita kuutioina
- Suolaa
- Mustapippuria
Viimeistelyyn
- Kananmunia
- 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
Valmistusohje
Pyttipannu valmistuu näin:
- Kuumenna pannulla öljy ja voi, lisää sipuliviipaleet ja kuullota hissukseen, kunnes ne pehmenevät. Lisää curry ja nauti tuoksusta.
- Kippaa mukaan perunakuutiot ja paista, kunnes ne ruskistuvat ja saavat rapeutta kylkiinsä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Paista toisella panulla muna tai kaksi, aseta annoksen päälle. Viimeistele ruohosipulilla.
Vinkki! Voit myös korvata curryn esimerkiksi juustokuminalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa