Pyttipannu – Hanna Gullichsenin helppo resepti

hannagullichsen_HR_kaisujouppi_B8A4130
Otava

Pyttipannu Hanna Gullichsenin tapaan! Tämän pyttipannu salaisuus piilee unhoitetussa mausteessa, curryssa. Pyttipannuresepti on Hannan kirjasta Kokin Kotiruokaa (Otava, 2020).

Ainekset

  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 20 g voita
  • 2 isoa salottispulia ohuina viipaleina
  • 2 tl currya
  • Noin 2 kourallista keitettyjä perunoita kuutioina
  • Suolaa
  • Mustapippuria

Viimeistelyyn

  • Kananmunia
  • 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna

Valmistusohje

Pyttipannu valmistuu näin:

  1. Kuumenna pannulla öljy ja voi, lisää sipuliviipaleet ja kuullota hissukseen, kunnes ne pehmenevät. Lisää curry ja nauti tuoksusta.
  2. Kippaa mukaan perunakuutiot ja paista, kunnes ne ruskistuvat ja saavat rapeutta kylkiinsä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Paista toisella panulla muna tai kaksi, aseta annoksen päälle. Viimeistele ruohosipulilla.


Vinkki! Voit myös korvata curryn esimerkiksi juustokuminalla. 

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja