Koronapasta – Outin neljän raaka-aineen hittipasta on muutamassa minuutissa uunivalmis
![Copyright: Riikka Kantinkoski. Photographer: Riikka Kantinkoski. koronapasta](https://im.mtvuutiset.fi/image/7995638/landscape16_9/1600/900/cac99f7bc02e4120466fda1f1736f79b/co/koronapasta.jpg)
Riikka Kantinkoski
Julkaistu
Koronapasta on Samasta padasta -kirjailija ja ruokatoimittaja Outi Väisäsen hittiresepti. Tämä neljän raaka-aineen superhelppo pasta maistuu koko perheelle. Halutessasi voit lisätä joukkoon vaikka jauhelihaa.
Ainekset
- 1 tlk (400 g) valmista pastakastiketta
- 2 dl (ruoka)kermaa
- 1 pkt (250-300 g) ravioleja tai tortellineja
- 1 pallo mozzarellaa
- (tuoreita yrttejä, esimerkiksi basilikaa)
Valmistusohje
Koronapasta valmistuu näin:
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Laita pastakastike ja kerma pieneen uunivuokaan ja sekoita.
- Sekoita raviolit kastikkeeseen.
- Valuta mozzarella ja revi se paloiksi pastan päälle.
- Kypsennä pastaa uunin keskitasossa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.
- Koristele pasta halutessasi tuoreilla yrteillä.
Resepti: Outi Väisänen
Kuva: Riikka Kantinkoski
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka