Koronapasta – Outin neljän raaka-aineen hittipasta on muutamassa minuutissa uunivalmis
Julkaistu
Koronapasta on Samasta padasta -kirjailija ja ruokatoimittaja Outi Väisäsen hittiresepti. Tämä neljän raaka-aineen superhelppo pasta maistuu koko perheelle. Halutessasi voit lisätä joukkoon vaikka jauhelihaa.
Ainekset
- 1 tlk (400 g) valmista pastakastiketta
- 2 dl (ruoka)kermaa
- 1 pkt (250-300 g) ravioleja tai tortellineja
- 1 pallo mozzarellaa
- (tuoreita yrttejä, esimerkiksi basilikaa)
Valmistusohje
Koronapasta valmistuu näin:
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Laita pastakastike ja kerma pieneen uunivuokaan ja sekoita.
- Sekoita raviolit kastikkeeseen.
- Valuta mozzarella ja revi se paloiksi pastan päälle.
- Kypsennä pastaa uunin keskitasossa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.
- Koristele pasta halutessasi tuoreilla yrteillä.
Resepti: Outi Väisänen
Kuva: Riikka Kantinkoski
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut