Koronapasta – Outin neljän raaka-aineen hittipasta on muutamassa minuutissa uunivalmis

koronapasta
Riikka Kantinkoski

Koronapasta on Samasta padasta -kirjailija ja ruokatoimittaja Outi Väisäsen hittiresepti. Tämä neljän raaka-aineen superhelppo pasta maistuu koko perheelle. Halutessasi voit lisätä joukkoon vaikka jauhelihaa.

Ainekset

  • 1 tlk (400 g) valmista pastakastiketta
  • 2 dl (ruoka)kermaa
  • 1 pkt (250-300 g) ravioleja tai tortellineja
  • 1 pallo mozzarellaa
  • (tuoreita yrttejä, esimerkiksi basilikaa)

Valmistusohje

Koronapasta valmistuu näin:

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Laita pastakastike ja kerma pieneen uunivuokaan ja sekoita.
  3. Sekoita raviolit kastikkeeseen.
  4. Valuta mozzarella ja revi se paloiksi pastan päälle.
  5. Kypsennä pastaa uunin keskitasossa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.
  6. Koristele pasta halutessasi tuoreilla yrteillä.

Resepti: Outi Väisänen
Kuva: Riikka Kantinkoski

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!