Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Koronapasta – Outin neljän raaka-aineen hittipasta on muutamassa minuutissa uunivalmis

Riikka Kantinkoski
Julkaistu 27.11.2020 10:28

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Ainekset

  • 1 tlk (400 g) valmista pastakastiketta
  • 2 dl (ruoka)kermaa
  • 1 pkt (250-300 g) ravioleja tai tortellineja
  • 1 pallo mozzarellaa
  • (tuoreita yrttejä, esimerkiksi basilikaa)

Valmistusohje

Koronapasta valmistuu näin:

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Laita pastakastike ja kerma pieneen uunivuokaan ja sekoita.
  3. Sekoita raviolit kastikkeeseen.
  4. Valuta mozzarella ja revi se paloiksi pastan päälle.
  5. Kypsennä pastaa uunin keskitasossa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.
  6. Koristele pasta halutessasi tuoreilla yrteillä.

Resepti: Outi Väisänen
Kuva: Riikka Kantinkoski

Koronapasta on Samasta padasta -kirjailija ja ruokatoimittaja Outi Väisäsen hittiresepti. Tämä neljän raaka-aineen superhelppo pasta maistuu koko perheelle. Halutessasi voit lisätä joukkoon vaikka jauhelihaa.

Lisää aiheesta:

Kari Aihisen lämmin pastasalaattiPestopasta – Kari Aihisen helppo ohjeValkosipulivoipasta alle vartissa – helppo ja nopea arkiruokaKylmäsavulohi-katkarapupastaSardiini-tomaattipastaMaissi-kurpitsapasta
PastaKasvispastaNopeat ja helpotPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Pasta
  • 05.10.202412:00
    Pekonisalaatti

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen lämmin pasta-pekonisalaatti ja paistettua kalaa

  • 14.09.202412:00
    Kananpoika

    Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan ratatouillepasta ja tapenade-kevätkananpoikaa

  • 07.09.202412:00
    Pastat ja nuudelit

    Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia

  • 08.09.202309:48
    Hans Välimäki

    Pastataikina – itse tehty tuorepasta Hans Välimäen ohjeella

  • 12.05.202313:06
    Harri Syrjänen

    Harri Syrjäsen viisupasta 2023