Koronapasta – Outin neljän raaka-aineen hittipasta on muutamassa minuutissa uunivalmis
Koronapasta on Samasta padasta -kirjailija ja ruokatoimittaja Outi Väisäsen hittiresepti. Tämä neljän raaka-aineen superhelppo pasta maistuu koko perheelle. Halutessasi voit lisätä joukkoon vaikka jauhelihaa.
Ainekset
- 1 tlk (400 g) valmista pastakastiketta
- 2 dl (ruoka)kermaa
- 1 pkt (250-300 g) ravioleja tai tortellineja
- 1 pallo mozzarellaa
- (tuoreita yrttejä, esimerkiksi basilikaa)
Valmistusohje
Koronapasta valmistuu näin:
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Laita pastakastike ja kerma pieneen uunivuokaan ja sekoita.
- Sekoita raviolit kastikkeeseen.
- Valuta mozzarella ja revi se paloiksi pastan päälle.
- Kypsennä pastaa uunin keskitasossa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.
- Koristele pasta halutessasi tuoreilla yrteillä.
Resepti: Outi Väisänen
Kuva: Riikka Kantinkoski