Zlatan Ibrahimovicin agentilta paljastus supertähden tulevaisuudesta – "Mitä helvettiä minä nyt teen?"

1:40
Zlatan Ibrahimovic osui heti paluuottelussaan. Katso videolta ruotsalaistähden osuma Lazion verkkoon.

Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic kertoi France Footballin haastattelussa, että tahtoisi vain kadota uran päättymisen jälkeen. Ibrahimovicin agentti Mino Raiola paljasti kuitenkin, että ruotsalaisesta tulisi uran jälkeen seurajohtaja.

Italian Serie A:ssa AC Milania edustava Ibrahimovic täyttää lokakuussa 40 vuotta ja uran loppu eittämättä lähestyy. Hän kertoi, että epäilee olon muuttuvan kummalliseksi, kun ei ole enää jalkapalloilija.

– Uskon niin. Se menee niin jokaisella jalkapalloilijalla, uran lopettaminen on todella raskasta. Sinulla on koko urasi ajan aikataulu. Nouset joka päivä ylös, syöt aamiaista, harjoittelet, sitten joku tekee sinulle lounasta. Sen jälkeen menet kotiin, lepäät ja vietät aikaa perheen kanssa tai jotenkin muuten. Se on täsmälleen samaa asiaa päivä toisensa jälkeen, Ibrahimovic sanoi.

– Päämme on ohjelmoitu ja minulle se on ollut sitä viimeiset 20-25 vuotta. Ensimmäisenä päivänä lopettamisen jälkeen heräät ja kysyt: "Mitä helvettiä minä nyt teen?". Silloin ei ole enää ohjelmoitu, vaan alkaa uusi vaihe elämässä. Se pelottaa minua. Mitä minä teen, kun lopetan. En ole vielä siellä, en halua ajatella sitä. Kun se päivä tulee, niin selviän siitä, Ibrahimovic jatkoi.

Vaikka Ibrahimovicin ura lähenee loppuaan, esittää hän yhä edelleen mainioita suorituksia pelikentällä. Loukkaantumiset ovat vaatineet veroa, mutta maaleja ruotsalainen edelleen takoo hyvällä tahdilla. Viime kaudella Ibrahimovic onnistui 19 sarjapelissä viimeistelemään 15 maalia. Hän onnistui heti maalinteossa paluuottelussaan Laziota vastaan.

– Haluan vain kadota urani jälkeen. Olen elänyt tässä maailmassa niin pitkään ja tiedän, mitä olen käynyt läpi fyysisesti ja psyykkisesti. Haluan vain kadota ja nauttia elämästä Ibrahimovic päätti.

Ibrahimovicin agentti Mino Raiola sanoo jalkapallotoimittaja Fabrizio Romanon mukaan, että ruotsalaistähti tulee pysymään lajin parissa uran päättymisen jälkeen. Pelaajauran jatkuminenkaan ei ole poissuljettua.

– Saamme nähdä, että mitä Zlatan haluaa kesäkuussa tehdä. Hän ottaa vuosi kerrallaan, siinä päätöksessä ei ole lainkaan stressiä. Se on kuitenkin selvää, että sinä päivänä, kun hän ei enää tunne itseään joukkueen avainpelaajana, niin hän lopettaa pelaamisen ja aloittaa uuden luvun seurajohtajana, Raiola sanoi.

AC Milan ja Ibrahimovic ovat seuraavan kerran kehissä, kun seura kohtaa sunnuntain huippuottelussa Juventuksen. Kaikki Serie A:n ottelut voit nähdä C Moren kanavilta sekä suoratoistopalvelusta. Katso pääkuvan videolta Ibrahimovicin osuma Lazion verkkoon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja