Zlatan Ibrahimovic peliuran päättämisestä: "Silloin se on ohi"

3:03
Videolla Zlatan Ibrahimovicin maalintekotaitoa LA Galaxyn paidassa.

37-vuotias Zlatan Ibrahimovic valmistautuu paraikaa toiseen kauteen MLS:n LA Galaxyn riveissä. Hän kertoo Planet Fútbol -podcastissa, miksi päätti jatkaa LA Galaxyssä ja koska aikoo lopettaa peliuransa.

Ibrahimovicilla oli selvä syy siihen, miksi aikoo jatkaa peliuraansa Los Angelesissä. 

– Haluan voittaa. En lähde pois ennen kuin olen voittanut, Ibrahimovic sanoo.

Hän avaa myös sitä aikaa, jolloin aikoo päättää peliuransa.

– Jos en ole mielestäsi tarpeeksi hyvä, jos olen mielestäsi huono tai en suorita tarpeeksi hyvin, on tämä meidän viimeinen tapaamisemme. Silloin se on ohi. En halua olla pelaaja, joka pelaa aikaisempien saavutuksien vuoksi. Elän tulevaisuudelle ja nykyajalle, Ibrahimovic sanoo.

Ruotsalainen kertoo myös podcastissa tapaamisestaan sarjapomo Don Garberin kanssa hänen saavuttua Yhdysvaltoihin. Garber sanoi Ibrahimovicille, että hänen tulee olla rehellinen. Tämä toive tuli vahvasti esiin siinä vaiheessa, kun keskustelu siirtyi sarjan tiukkoihin taloudellisiin säädöksiin ja palkkakattoon.

– Sanoin hänelle, että jos he avaavat talousrajoitteet, niin jalkapallo tulee kasvamaan maassa kymmenen kertaa nopeammin. He haluavat kuitenkin pitää kontrollin ja välttää vaikeat tilanteet. He ovat hyviä ihmisiä, jotka haluavat parantaa sitä, Ibrahimovic sanoo.

– Puhuimme kaikesta. En muista kaikkea, mutta sen muistan, että sanoin hänelle heidän bonusten olevan vähempiarvoisia kuin pizza, jota söimme. Hän halusi, että olen rehellinen. Ibrahimovic päättää.

Ibrahimovic iski viime kaudella LA Galaxyn paidassa 22 maalia 27 otteluun. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja