Zlatan Ibrahimovic ärhenteli kulttivalmentajalle – supertähti hiljennettiin tylysti: "Et koskaan heristä minulle sormea"

3:49
Ancelottin valmentama Real voitti Super Cupin Helsingissä.

Zlatan Ibrahimovicin entinen joukkuetoveri muistelee ruotsalaistähden ja kulttivalmentajan yhteenottoa pariisilaisen PSG:n pukukopissa.

PSG:ssä Ibrahimovicin kanssa pelannut Clement Chantome kertoo L'equipe-lehdelle, että Zlatanin ja Carlo Ancelottin välinen sapelien kalistelu on jäänyt ranskalaispelaajan mieleen.

Kahden suuren persoonan egot osuivat PSG-kopissa pahasti yhteen erään ottelun jälkeen. Zlatan nousi pukukopissa ylös ja heristi sormeaa Ancelottille. 

– Carlo käveli hänen luokseen ja sanoi: "Et koskaan heristä minulle sormea", Chantome muisteli tilannetta.

Italialainen, käytännössä kaiken seurajoukkuejalkapallossa voittanut Ancelotti ei tosiaan jäänyt ruotsalaishyökkääjän elettä ihmettelemään. Chantomen mukaan Zlatan vaikeni vastauksesta täysin.

– Anteeksi, oli Ibrahimovic saanut sanotuksi, kertoo Chantome.

Kaksikko on kulkenut vuosien jälkeen eri osoitteisiin, Ancelotti valmentaa tätä nykyä Real Madridia. Joukkue käväisi elokuussa nappaamassa Uefa Super Cupin voiton Helsingissä. 

Zlatan Ibrahimovic on AC Milanin sopimuspelaaja. Hän kuntouttaa tällä hetkellä leikkauksesta toipuvaa polveaan. Paluun on tarkoitus tapahtua lähikuukausina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja