Argentiinalaispelaaja sai tuta Zlatan Ibrahimovićin sekopäisen reaktion – "Jos teet tuon uudelleen, revin pääsi irti"

1:16
Zlatan Ibrahimović sai oman patsaan Malmöhön syksyllä 2019.

Argentiinalaishyökkääjä Maxi López pelasi ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovićin joukkuekaverina jalkapalloseura AC Milanissa vuonna 2012. López sai noina aikoina tuta myös Ibrahimovićin hurjan puolen.

Ibrahimovićista on kerrottu julkisuuteen useita tapauksia, joissa hän on väitetysti käyttäytynyt töykeästi joukkuekavereitaan kohtaan. Ruotsalainen osoitti kuumaverisyyttään myös Maxi Lópezille.

López kertoi TyC Sportsille episodista Parman ja AC Milanin välisessä ottelussa. Argentiinalainen oli saanut pallon haltuunsa, kääntynyt ja yrittänyt syöttää Ibrahimovićille.

Ibrahimović ei kuitenkaan kääntynyt ottamaan palloa haltuunsa. Ruotsalainen oli sen sijaan tuijottanut Lópezia vihaisella ilmeellä ja huutanut, että tämän olisi pitänyt syöttää pallo hänen jalkaansa.

– Vastasin hänelle, että jos hän olisi kääntynyt, hän olisi kohdannut maalin.

Milan voitti pelin, ja López odotti, että Ibrahimović olisi sanonut hänelle ottelun jälkeen jotain, mutta näin ei käynyt.

Kului joitakin päiviä, ja Milanilla oli edessään Mestarien liigan ottelu. Ibrahimović ilmoitti tällöin haluavansa jutella Lópezille. Ruotsalainen latoi tällöin voimakkaat, kahtalaiset sanat.

– Hän sanoi minulle pitävänsä argentiinalaisista, koska heillä on luonnetta, ja ettei hän pidä brasilialaisista. Lisäksi hän sanoi, että jos teen tuon uudelleen, revin pääsi irti, López kertoi viitaten Parma-pelin episodiin.

López edustaa nykyään italialaista alasarjaseura Sambenedettesea, kun taas Ibrahimović on palannut Milaniin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja