Italialaislehti: Ronaldon pröystäily oli liikaa – joukkuetoverit hylkäsivät supertähden: "Eivät voi sietää hänen etuoikeuksiaan"

Cristiano Ronaldon välit muihin joukkuetovereihin Juventuksessa on italialaislehti La Gazzetta dello Sportin lähteiden mukaan "olemattomat".

Kriisiseura Juventuksen pukukopissa ei ole katsottu joukkueen suurimman tähden Cristiano Ronaldon toimintaa hyvällä. Portugalilaistähti jätti erityisluvalla joukkueensa harjoitukset väliin viime maanantaina, kun hän kävi ostamassa itselleen miljoonaluokan Ferrarin.

Ostosreissulla oli mukana myös Juventuksen seurajohtaja Andrea Agnelli, ja pakettiin kuului myös hyvätuuliset yhteiskuvat Ferrarin F1-kuljettajien Charles Leclercin ja Carlos Sainzin kanssa.

Ferrari-kauppojen ja harjoituksista poisjääminen oli huono, sillä Juventus oli edellisenä päivänä sunnuntaina hävinnyt AC Milanille tylysti 0–3.

– Rauhallisemmalla hetkellä se ei olisi ollut lainkaan outoa, mutta kuvat Ronaldosta hymyilemässä viime vuosien nöyryyttävimmän tappion jälkeisenä päivänä ei ollut fanien tai hänen joukkuekaveriensa mieleen, espanjalaislehti AS kirjoittaa verkkosivuillaan.

Myös Italian suurin urheilulehti La Gazzetta dello Sport kirjoittaa tapauksesta. Lehden mukaan Ronaldolla ei ole enää mitään välejä muihin pelaajiin Juventuksessa varamaalivahtia Carlo Pinsogliota lukuun ottamatta.

– Hänen joukkuetoverinsa ovat hylänneet hänet, eivätkä he voi enää sietää hänen etuoikeuksiaan, Gazzetta raportoi.

Andrea Pirlon luotsaaman Juventuksen kausi on ollut lähihistorian menestykseen peilaten suorastaan katastrofi. Torinolaisseura on tällä hetkellä viidentenä Serie A:ssa ja taistelee paikastaan Mestarien liigaan paikkaan oikeuttavaan neljän parhaan joukkoon.

Ennen tätä kautta Juventus oli juhlinut Serie A:n mestaruutta kahdeksana keväänä peräkkäin.

Sarjakautta on pelaamatta kaksi kierrosta. Neljäntenä oleva Napoli on Juventuksesta kahden pisteen etumatkalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja