Zlatan Ibrahimovicin puheenvuoro teki odottamattoman vaikutuksen Sami Hyypiään – "Olen yllättynyt nyt, kun näin tuon"

5:35
Zlatan Ibrahimovic jatkaa uraansa vielä 40-vuotiaana – Jari Litmanen ja Sami Hyypiä kertovat, mikä tekee ruotsalaisesta niin ainutlaatuisen.

Zlatan Ibrahimovic jatkaa upeata jalkapallouraansa vielä 40-vuotiaana italialaisen AC Milanin väreissä. Ruotsalaistähti avasi menestyksensä taustoja C Moren Mestarien liiga -lähetyksessä tiistaina. 

Ympari Eurooppaa mestaruuksia rohmunnut ja maaliverkkoja pöllyttänyt Ibrahimovic täytti lokakuun alussa 40 vuotta. Iästään ja kokemistaan vammoistaan huolimatta hän on aina esiintynyt huipputasolla. 

Ruotsalaishyökkääjä tunnetaan pelitaitojensa lisäksi liioittelevista kommenteistaan, joista ei itsevarmuutta puutu. Ibrahimovic oli täynnä tarmoa myös UCL-studiossa nähdyssä haastattelussa, mutta sanomassa oli tällä kertaa enemmän painoarvoa ja vähemmän show'ta. 

– Olen yllättynyt nyt, kun näin ensimmäistä kertaa tuon haastattelun. Tuostahan tulee kuva, että hän on todella fiksu mies. Hän jätti tässä haastattelussa ne zlatanmaiset leiskautukset pois, C Moren asiantuntija Sami Hyypiä kommentoi. 

Pääkuvan videolla Ibrahimovicin haastattelu, joka yllätti Sami Hyypiän. Lisäksi C Moren asiantuntijat Hyypiä ja Jari Litmanen kertovat omakohtaisia kokemuksia Ibrahimovicista, jotka avaavat hyvin ruotsalaistähden persoonaa. Mestarien liiga jatkuu tänään kahdeksalla ottelulla klo 19.45 alkaen C Moren kanavissa. Studio-osuus käynnistyy jo klo 19. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja