Zinedine Zidane vapautti päätösvihellyksen jälkeen tunteikkaan huudon: "Jalkapallossa joutuu kärsimään" – pelikuntoisen supertähden poissaolo herätti kysymyksiä

Kun erotuomari Santiago Jaime Latre puhalsi maanantai-iltana päätösvihellyksen Estadio Nuevo Los Carmenesilla Real Madridin 2-1-voiton merkiksi Granadasta, valkoisten päävalmentaja Zinedine Zidane päästi kentän laidalla tunteikkaan ja helpottuneen huudon.

Neljän pisteen erolla La Ligaa ennen Barcelonaa johtava Real Madrid on voiton päässä maan mestaruudesta. Se voi varmistua torstaina, kun joukkue kohtaa kotikentällään Villarrealin.

– Huusin, koska olin iloinen ja jalkapallossa joutuu kärsimään. Huusin kertoakseni pelaajille, että nämä olivat pelanneet vaikuttavan ottelun. Oli normaalia huutaa, sillä nämä kolme pistettä olivat erittäin tärkeät, Zidane sanoi ottelun jälkeen Marcan mukaan.

Real Madrid oli vaikeuksissa ottelun toisella puoliajalla, mutta Granadan tasoitusmaali jäi kovasta paineesta huolimatta syntymättä. 

– Meillä oli erittäin hyvä ensimmäinen jakso, olimme vahvoja pallon kanssa. Toinen jakso ei ollut yhtä vahva, mutta se johtui vastustajan hyvästä pelaamisesta. Jotta voi saavuttaa La Ligassa jotain, täytyy kärsiä hieman, ja me kävimme sen läpi joukkueena, Zidane lisäsi.

Hyökkääjä Eden Hazard oli pelikunnossa, mutta ei pelannut ottelussa minuuttiakaan. 

– Kyse oli joukkueesta, jollaista tarvittiin tänään kentällä. Pelaajan on sovittava siihen kaikella tavalla, eikä hän (Hazard) sopinut siihen tänään kaikella tavalla, Zidane selitti.

– Tilanne on hieman monimutkainen, mutta toivon hänen olevan sataprosenttisessa kunnossa torstaina, jotta hän voi auttaa joukkuetta.   

Lue myös:

    Uusimmat