Nyt on lähellä – vain voitto erottaa Real Madridin enää mestaruudesta: "Emme voi vielä ottaa rennosti"

Espanjan jalkapalloliigassa Real Madrid on yhden voiton päässä sarjamestaruudesta, kun se nappasi kolme pistettä maanantai-illan Granada-ottelusta.

Real Madridin Ferland Mendy laukoi pallon maaliin, kun peliä oli pelattu 10 minuuttia. Real siirtyi 16 minuutin jälkeen 2–0-johtoon Karim Benzeman maalista.

Toisella puoliajalla Granada kavensi Darwin Machisin maalilla. Ottelu päättyi 1–2.

– Emme voi vielä ottaa rennosti, olemme hieman lähempänä (sarjamestaruutta), mutta meidän täytyy vielä jatkaa, Real Madridin kapteeni Sergio Ramos kommentoi ottelun jälkeen.

Madridilaisilla on vielä kaksi ottelua jäljellä. Barcelona on joukkueesta neljä pistettä jäljessä.

Real kohtaa seuraavaksi sarjaviidentenä olevan Villarrealin.