Ystävykset löysivät toisensa 12 vuoden jälkeen ja tapasivat tv-ohjelmassa – näin kiusallinen jälleennäkeminen oli

Ystävysten jälleennäkeminen oli kiusallista katsottavaa.

Kerroimme aiemmin, kuinka 19-vuotias Brianna Cry pyysi Twitter-käyttäjiä avukseen yrittäessään jäljittää ystäväänsä yhden illan ajalta. Ei kulunut edes 12 tuntia, kun etsintäkuulutettu Heidi Tran huhuili Twitterissä: "Kuulin, että etsit minua." 

Koska nuoret naiset asuivat kuitenkin pitkän matkan päässä toisistaan, eikä opiskelijoilla ollut varaa matkustaa toistensa luo, jälleennäkeminen 12 vuoden jälkeen ei vaikuttanut kovin todennäköiseltä. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"En tiedä, olisiko hän maksanut tästä"

Tässä vaiheessa talk show -juontaja Ellen DeGeneres puuttui peliin ja pyysi molemmat naiset vieraakseen ohjelmaansa. Jälleennäkeminen ei kuitenkaan monenkaan mielestä ollut erityisen tunteikas, etenkään Heidin osalta. Haastattelun voit katsoa otsikon alta löytyvältä videolta.

– Lensitkö sinä tänne Virginiasta asti? Kaliforniassa itse asuva Heidi ihmetteli heti aluksi pöyristyneen oloisena Briannalle.

– Ei hän lentänyt, me lennätimme hänet. En tiedä, olisiko hän maksanut tästä, kuittasi Ellen kiusallisen tilanteen. 

Kiusalliset hetket vain jatkuivat, kun Ellen tiedusteli seuraavaksi Heidiltä, tunsiko hän samanlaisen yhteyden kuin Brianna, joka oli ennen Heidin saapumista studioon hehkuttanut tyttöjen ystävyyttä Ellenille.

– Luulen, että... kyllä. Mutta tarkoitan... se oli vain sen yhden päivän ajan. Anteeksi, mutta se oli, Heidi tokaisi.

Epämukavan haastattelun lopuksi Ellen otatti naisista kuitenkin uuden yhteiskuvan.

– Jos joudutte eroon uudelleen, voimme jälleen yhdistää teidät.

VIDEO: Myös nämä lapset löysivät jälleen toisensa, kun ystävykset adoptoitiin lähelle toisiaan. Artikkeli jatkuu videon alla.

"Hän ei näyttänyt innostuneelta"

Twitterissä Heidin reaktioon suhtauduttiin kitkerästi. Esimerkiksi Crystal McElroy -niminen käyttäjä tyrmäsi Heidin käytöksen todeten, että "hän ei näyttänyt innostuneelta tavatessaan kauan kadoksissa olleen ystävänsä". Crystal totesi Briannaa käyneen sääliksi.

Moni yhtyi mielipiteeseen.

"Olen samaa mieltä... ja hän sanoi "anteeksi, mutta se oli vain yhden päivän". Se kertoo minulle tarpeeksi, hah." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"He eivät edes näytä iloisilta nähdessään toisensa. He vaikuttavat olevan iloisempia siitä, että ovat ohjelmassa."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Moni kuitenkin myös puolusti Heidiä todeten, että nuori nainen oli luultavimmin vain hermostunut kameroiden edessä.

Joka tapauksessa Heidi lienee silti tyytyväinen, että osallistui ohjelmaan, sillä kumpikin tytöistä sai 10 000 dollarin sekin maksaakseen opiskelunsa. 

Lähteet: News.com.au, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja