Twitter toi yhteen kauan erossa olleet "bestikset" – Heidi löytyi alle 12 tunnissa: "Kuulin, että etsit minua"

Sosiaalinen media osoitti jälleen voimansa, kun nainen löysi Twitterin avulla "lomabestiksensä".

Yhdysvaltojen Mississippissä asuva Brianna Cry, 19, päätti kokeilla onneaan ja twiittasi vuonna 2006 napatun kuvan itsestään ja tytöstä, jonka tapasi päivällisristeilyllä Havaijilla, löytääkseen tämän. Brianna ei voinut tietää, kuinka nopeasti pieni pyyntö tuottaisi tulosta.

"Olimme käytännössä parhaita ystäviä sen illan ajan, joten tarvitsen nyt teidän apuanne parhaan ystäväni löytämiseksi, koska ikävöin häntä ja minun täytyy tietää, mitä hänelle kuuluu nyt", Brianna twiittasi ja toivoi uudelleentwiittauksia, jotta löytäisi vanhan ystävänsä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

– En usko, että kyseisellä päivällisristeilyllä oli juuri meidän ikäisiämme lapsia, joten luulen, että löysimme toisemme ja pysyimme yhdessä koko ajan. Eräs ilta katselin vanhoja leikekirjoja ja lomavideoita ja näin hänet. Niinpä ajattelin, että katsotaan, voisiko Twitter löytää hänet puolestani, Brianna kertoi Buzzfeedille.

Twitter aktivoitui oikein tosissaan, sillä Briannan kuvaa on jaettu jo yli 120 000 kertaa. Tykkäyksiä sillä on reilut 275 000.

Alle 12 tunnin etsintä

Eipä siis ihme, että alle 12 tuntia twiittauksesta, homma oli jo hoidettu. Etsinnän kohteena ollut Heidi twiittasi kuvan itsestään pidellen valokuvaa, jossa hänellä on yllään sama asu kuin Briannan julkaisemassa kuvassa.

"Kuulin, että etsit minua", Heidi twiittasi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

VIDEO: Myös nämä lapset löysivät jälleen toisensa, kun ystävykset adoptoitiin lähelle toisiaan. Artikkeli jatkuu videon alla.

0:25

– Luulin rehellisesti, että kestäisi ainakin viikon löytää hänet. Internet on mahtava ja osoitti minulle, että tämä on todella pieni maailma, Brianna hehkutti.

Somekäyttäjät ovat toivoneet, että ystävykset tapaisivat pian toisensa. Brianna ja Heidi ovatkin ottaneet menetettyä aikaa kiinni kuulumisia vaihdellen, mutta koska naiset opiskelevat eri puolilla Yhdysvaltoja, tapaaminen tuskin järjestyy kovin pian.

Lähteet: Buzzfeed, Mashable

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja