Mainos

Ystävällisyys maksoi miltei tämän kissan hengen – silti se jaksaa edelleen luottaa ihmisiin

Traumaattiset kokemukset eivät ole vähentäneet Tommy-kissan rakkautta ja luottamusta ihmisiä kohtaan. 

Tommy on ystävällinen kulkukissa, jonka rakastava luonne oli koitua sen kohtaloksi. LoveMeow-sivustolle kissan kokemuksista kirjoittanut Casey Christopher kertoo erään perheen ruokkineen Tommya säännöllisesti, vaikka sillä ei omaa kotia ollutkaan. 

Kukaan ei osaa sanoa, miten kaikki oli tapahtunut, mutta eräänä päivänä ihmisiä rakastavaa kissaa ruokkinut perhe löysi sen pihaltaan vakavasti loukkaantuneena. Kissan kuono oli poltettu hapolla ja se oli menettänyt toisen silmänsä.

Tommy oli vaeltanut päiväkausia löytääkseen takaisin sitä ruokkineiden ihmisten talolle. Perhe vei kissan välittömästi eläinlääkärille, jossa sen tila todettiin erittäin vakavaksi, ja lääkäri neuvoikin perhettä päästämään kissan kärsimyksistään. Perhe ei kuitenkaan suostunut noudattamaan neuvoa, vaan he päättivät ottaa ohjat omiin käsiinsä. 

Luottamus ja rakkaus eivät olleet kokeneet kolauksia

Kissan pelastanut perhe päätti etsiä käsiinsä tahon, jonka avulla kissa voitaisiin hoitaa kuntoon. He ottivat yhteyttä erityistarpeita vaativien kissojen hoitoon erikoistuneeseen Milo Sanctuary -laitokseen, joka ryhtyi välittömästi toimeen kissan pelastamiseksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Yli kuukauden kestäneen, antibiootteja ja kipulääkkeitä sisältäneen hoitojakson jälkeen Tommy alkoi osoittaa toipumisen merkkejä. Pahimmasta toivottuaan se ryhtyi taas kehräämään ja osoitti kiintymystä kaikkia sitä hoitaneita henkilöitä kohtaan. Julmasta maailmasta huolimatta sen luottamus ja rakkaus eivät olleet kokeeneet kolauksia. 

Klinikalta kissa vietiin löytöeläinkotiin, jossa sen toipuminen jatkuu edelleen. Toivottavasti Tommy löytää pian kodin, jossa se voi viettää koko loppuelämänsä hyvässä hoidossa. 

Sadat kissat etsivät itselleen kotiä tälläkin hetkellä. 

1:54

Lähde: LoveMeow

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.