Mainos

Liian ruma rakastettavaksi? Romeo-kissa ei ollut löytää millään kotia ulkonäkönsä vuoksi

Hylätyn kissan kadulta pelastanut nainen toivoo, että ihmiset osaisivat katsoa pelkkää ulkokuorta syvemmälle. 

Synnynnäisestä silmävammasta kärsivän Romeo-kissan kaikki sisarukset adoptoitiin rakastaviin koteihin, mutta ei Romeota. Se jäi yksin. 

Kukaan ei halunnut tarjota kotia kissalle sen erilaisen ulkonäön vuoksi, ja lopulta pieni kissanpentu hylättiin kadulle. Kissan surullisen kohtalon huomasi onneksi nainen, jonka hyvä teko muutti hylätyn lemmikin elämän suunnan lopullisesti.

Kissan ei enää tarvitse kokea yksinäisyyttä 

Espanjalaisen eläinsuojan, Santuario Compasión Animalin, johtaja Laura Llácer oli kävelemässä tavalliseen tapaansa kaupungilla, kun hänen katseensa osui suloiseen kissanpentuun. Ohikulkijat kertoivat naiselle, että kissa oli hylätty kadulle, koska se oli monen mielestä liian ruma adoptoitavaksi.

Tämän kuultuaan Llácer tiesi välittömästi, ettei hän voi jättää asiaa sikseen. Nainen ottikin kissanpennun mukaansa kotieläimille tarkoitettuun eläinsuojaan, jossa se saisi elää yhdessä muiden pelastettujen eläimien kanssa. Sen ei tarvitsisi enää koskaan kokea yksinäisyyttä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– He kertoivat meille, että kukaan ei halunnut sitä, koska se oli ruma. Mutta meille Romeo ei ole ruma. Se on ihastuttava kissanpentu, joka tykkää leikkiä aivan kuten muutkin kissat. Erilaisuus tekee niistä erityisiä, eläinsuojan Facebook-sivuilla kerrotaan.

Eläinsuoja on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia ja videoita suloisesta kissasta. Llácer toivoo, että ihmiset osaisivat katsoa ulkonäköä syvemmälle. 

– Romeo on hyvin rakastettava ja käyttäytyy eri tavalla kuin muut kissat. Sillä on kissan ruumis, mutta sen käytöksessä on jotain ihanaa, joka heijastaa sen ulkonäön kaunista poikkeavuutta,  Llácer toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kissa elää nyt onnellisena ankkojen, sikojen ja muiden kotieläinten ympäröimänä.

Lemmikkien hylkäämisen taustalla voi olla useita eri syitä. 

1:54

Lähteet: Metro, TheDodo

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.