Ystävä paljastaa syyn herttuatar Meghanin ja ex-miehen avioerolle: "Yhtäkkiä dynamiikka muuttui, eikä hän pitänyt siitä"

8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Meghan oli ennen liittoaan prinssi Harryn kanssa naimisissa elokuvatuottaja Trevor Engelsonin kanssa.

Kuluvalla viikolla Iso-Britanniassa julkaistiin paljastuskirja Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Family prinssi Harrysta ja herttuatar Meghanista, jossa pureudutaan erityisesti syihin, jotka johtivat siihen, että herttuapari vetäytyi kuninkaallisesta elämästä viime keväänä. Kirjassa käsitellään myös runsaasti Harryn ja Meghanin suhteita perheidensä jäseniin. Herttuapari on kiistänyt osallistuneensa kirjan tekemiseen tai antaneensa haastatteluja sitä varten. 

Uudessa kirjassa on myös käsitelty Meghanin suhdetta hänen entisen aviomiehensä, tuottaja Trevor Engelsonin kanssa. Pariskunta oli naimisissa vuosina 2011-2013. Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2004 ja yhdessä ollessaan he kumpikin pyrkivät kasvattamaan omia uriaan viihdemaailmassa, Meghan näyttelijänä ja Engelson elokuvatuottajana.

Finding Freedom -kirjan mukaan Engelson ei kuitenkaan ollut täysin mielissään siitä, että Meghanin ura lähti todelliseen nousuun vuonna 2010 Pukumiehet-sarjan roolin myötä. Engelson oli kirjan mukaan tottunut olemaan kaksikon parisuhteessa se, joka piti Meghanista huolta, mutta naisen menestyksen alkaessa pariskunnan roolit muuttuivat. Meghanin nimettömänä pysyttelevän ystävän mukaan Engelson ei pitänyt tästä muutoksesta parisuhteensa dynamiikassa.   

Kirjaa varten haastatellun ystävän mukaan Meghan koki, ettei Engelson aina tuntunut tukevan täysin hänen uraansa pariskunnan suhteen aikana. Tästä kieli ystävän mukaan esimerkiksi se, että Engelsonilla oli useita kontakteja, muttei kuitenkaan hyödyntänyt niitä Meghanin suhteen, edes silloin kun kyseessä oli hänen oma tuotantonsa. 

Ystävälähde pohti myös sitä, että Engelson kenties piti siitä, että Meghan oli riippuvainen hänestä ja hän oli itse parisuhdetta dominoiva osapuoli.

– Hän oli ennen elättäjä, se jolta Meghan tarvitsi neuvoja alan suhteen. Yhtäkkiä dynamiikka muuttui, eikä hän pitänyt siitä. 

Engelson kosi Meghania vuonna 2010. Muutama kuukausi kosinnan jälkeen Meghan haki roolia Pukumiehet-sarjasta ja sai sen. Sen lisäksi, että pariskunnan suhteen dynamiikka muuttui ystävän mukaan, suhde joutui koetukselle Meghanin muutettua Torontoon roolinsa perässä. Engelson jäi Los Angelesiin ja näin ollen pariskunta aloitti etäsuhteen. Aluksi pari yritti saada suhteensa toimimaan, mutta ajan myötä sen polte alkoi kuitenkin hiipua.

Vuonna 2013 puolestaan Engelson sai kutsun Oscar-gaalaan, muttei ottanut Meghania mukaan tapahtumaan. Herttuattaren ystävän mukaan Meghan epäili, ettei hänen miehensä halunnut jakaa parrasvaloja vaimonsa kanssa. 

Finding Freedom -kirjan ovat koonneet kirjailijat Omid Scobie ja Carolyn Durand.

Lähde: Express

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja