Ystävä huolestui Catherine Zeta-Jonesin terveydestä

Hollywood-näyttelijätär elää parhaillaan raskasta aikaa yksityiselämässään.

Viime viikolla uutisoitiin, että näyttelijäpariskunta Catherine Zeta-Jones ja Michael Douglas ovat ottaneet etäisyyttä suhteessaan ja pohtivat 17 vuotta kestäneen avioliittonsa tulevaisuutta erillään.

Nyt Catherinen ystävä, hänen kaasonaankin toiminut TV-juontaja Anna Walker on kertonut julkisesti olevansa huolissaan näyttelijättären terveydestä tässä vaikeassa tilanteessa. Catherine sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiriötä.

– Seuraavat viikot tulevat olemaan todella vaikeita ja olen huolissani hänestä. Tämä on hyvin traumaattista aikaa ja sillä voi olla haitallisia vaikutuksia hänen mielenterveydelleen, Walker sanoo Daily Mail -lehdelle.

Catherine kirjautui huhtikuussa sisään hoitolaitokseen mielenterveyshäiriönsä takia.

– Jos hän pystyy pitämään sairauden kontrollissa kaiken tämän stressin alla, se on ihme. Hänen äitinsä on nyt hänen kanssaan, joten tiedän, että hänestä pidetään hyvää huolta. Ja lääkitykset ovat nykyään todella hyviä, Walker selittää.

Hän lisää myös, että Catherine on aina suhtautunut avioliiton solmimiseen perinteisesti, minkä takia avio-ongelmat ovat hänelle todella raskas takaisku.

– Tämä on hänelle kova paikka, sillä hän uskoo, että naimisiin mennään kerran elämässä. Catherine on todella perinteinen, eikä ikinä olisi halunnut käydä läpi avioeroa. Hänen vanhempansa ovat olleet yhdessä yli 50 vuotta ja ovat hänen suurimpia roolimallejaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat