Mainos

Yritys rakensi pajukorin muotoisen rakennuksen 30 miljoonalla – nyt kukaan ei suostu ostamaan sitä edes pilkkahintaan

Yhdysvalloissa sijaitseva toimistorakennus on aiheuttanut omistajilleen runsaasti päänvaivaa. Erikoisen mallinen rakennus ei ole mennyt kaupaksi huokeasta myyntihinnasta huolimatta. 

Mahdolliset ostajat eivät vielä ole osoittaneet kiinnostusta pajukorin muotoista rakennusta kohtaan. Tämä erikoinen rakennus valmistui Ohioon jo vuonna 1997, jolloin se rakennettiin kotitaloustavaroita myyvän Longaberger Companyn toimistoksi.

Kyseinen rakennus oli omiaan kyseisen yhtiön päämajaksi, sillä sen myydyin tuote on kautta aikojen ollut juuri talon mallina käytetty pajukori. Talon rakennuttaminen tuli maksamaan yhtiölle noin kolmekymmentä miljoonaa euroa.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Talo jäi muutama vuosi sitten tyhjilleen, kun yhtiön työntekijät muuttivat rakennuksesta keskittääkseen kaiken toimintonsa lähellä sijaitsevaan tehtaaseen. Tästä lähtien seitsemästä kerroksesta koostuvaa rakennusta on yritetty myydä heikoin tuloksin.

Toimistorakennuksen 6,7 miljoonan euron hintapyyntöä on laskettu lyhyessä ajassa 4,45 miljoonaan. Rakennuksen neliöhinta on lähes puolet edullisempi kuin muissa alueen vastaavissa rakennuksissa, mutta talon malli on karkottanut ostajat tiehensä.

Rakennusta mainostetaan niin hotellina kuin koulunakin 

Longabergerin omistusyhtiö JRJR Networksissa työskentelevä Tom Rochon kertoo, että vaikka talo on erikoinen ulkopuolelta, se on täysin normaali sisätiloiltaan. Rakennus koostuu seitsemästä kerroksesta, joihin kuljetaan upean marmoriaulan poikki.

– Sisällä ei ole mitään korimaista. Mikään ei saa sinua tuntemaan, että olisit korissa. Sinusta tuntuu, kuin olisit mukavassa korkeassa toimistorakennuksessa, Rochon kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Yksi syy talon heikkoon kysyntään voi löytyä myös sen epäkäytännöllisyydestä. Rakennuksen sijainnissa on toivomisen varaa, ja sen maalikerros on vaurioitunut lumen kertymistä estävän lämmitysjärjestelmän vuoksi.

Ostajien houkuttelemiseksi mies kertoo yhtiön esitelleen monta eri käyttötapaa, jolla rakennusta voitaisiin hyödyntää. Yhtiön asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että rakennus voisi toimia niin menestyvänä hotellina, oppilaitoksena kuin hoitokotinakin.

Koska olet vimeksi puhdistanut viemärin? Tämä ikävä hajun kerääjä kannattaa puhdistaa säännöllisin väliajoin. Videon opeilla se käy nopeammin kuin huomaatkaan. 


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.