Eläkeläismiehen talosta on tullut kiusallisen suosittu kuvauskohde Lontoossa

Eläkeläismiehen pinkistä talosta Lontoossa on tullut kiusallisen suosittu kuvauskohde 1:17
Tällaista materiaalia pinkin kodin valvontakamerat keräävät päivittäin kodin edustalta.

Eläkeläismiehen vaaleanpunaisesta talosta on tullut suosittu piste, jossa turistit käyvät ottamassa kuvia. 

Entinen muotisuunnittelija Peter Lee, 87, asuu Lontoossa Kensingtonissa talossa, joka on maalattu kauniin vaaleanpunaiseksi. Viime vuonna media kiinnostui näyttävän näköisestä talosta ja se sai osakseen runsaasti huomiota.

Erityisesti kulunut vuosi on näyttänyt Leelle julkisuuden rujomman puolen. Päivittäin kymmenet sosiaalisen median vaikuttajat, turistit ja polttariseurueet järjestävät luvattomia kuvaushetkiä Leen kodin seinustalla, aidalla, portilla ja jopa etuovea vasten.

Siististi vaaleanpunaisella maalattua taloa reunustaa musta rauta-aita ja mustat laatat ohjaavat etuovelle. Ikkunanpielet on maalattu raikkaan valkoisella. Talo on esteettisesti kaunis ja eroaa naapuruston muista taloista.

–  Joka päivä, kun aurinko nousee, ihmisiä on portaillani ottamassa kuvia, Lee kertoo.

Voit katsoa yllä olevalta videolta, millaista materiaalia Leen valvontakamerat ovat napanneet viime vuosien aikana. 

"Saitko mitä halusit?"

Lee kertoo eräästä tytöstä, joka oli istunut puoli päivää hänen etuportaillaan. Hän oli ottanut kuvia ja juossut siirtämään keskellä ajotietä jalustalle laitettua puhelinta aina, kun auto ajoi ohi. 

–  Yleensä vain katselen heitä ikkunasta, mutta sillä kertaa minun täytyi lopulta mennä kysymään: "Saitko mitä halusit? Olet ollut täällä nyt puoli päivää", Lee kertoo.

Kerran eräs joukko tyttöjä tuli paikalle hyvin varustautuneena. Heillä oli mukana useita eri vaatevaihtoehtoja ja he asensivat teltan, jossa vaihtaa asuja Leen autotallin oven eteen. Kyseinen joukko kuitenkin jätti kaikki kuvausvaatteet Leen talon eteen. Lee luuli aluksi, että porukka oli ehkä unohtanut vaatteensa.

–  Niissä oli hintalaput vielä paikoillaan. Jätin autohallin oveen lapun, että vaatteet löytyisivät sisältä. Kukaan ei kuitenkaan koskaan tullut hakemaan niitä, joten lahjoitin ne lopulta lapsenlapselleni, Lee paljastaa.  

Pinkissä talossa asutaan

Lee epäilee, etteivät ihmiset ehkä tajua, että vaaleanpunaisessa talossa asuu oikeasti oikeita ihmisiä.

Nyt kaksi miljoonaa puntaa maksava talo on alkanut kärsiä saamastaan huomiosta. Taloa koristavat mustat koristetiilet ovat alkaneet lohkeilla. Lee on asunut talossa yli 45 vuotta ja tämä on ensimmäinen kerta, kun hänen on täytynyt ajatella tiilten korvausta tai korjausta. 

Lee on nähnyt valvontakameroiden nauhoilta, kuinka jotkut ovat kiipeilleet taloa reunustavalla aidalla saadakseen täydellisen ikuistettua täydellisen otoksen. Hän epäilee laattojen kärsineen kyseisissä tilanteissa. 

Kaikesta huolimatta Leetä ei haittaa talon saama julkisuus. 

–  Yritän olla välittämättä. Oikeastaan se kaikki minusta on aika hassua, hän kertoo. 

Ihmiset usein kehuvat Leen taloa ja mies nauttii huomiosta. 

–  Vaurioista en kuitenkaan pidä. Rikkoutuneiden laattojen korjaus tulee maksamaan paljon, Lee kertoo. 

Lee epäilee, että pahinta vauriota laatoille ovat tehneet joko valokuvia varten poseeraavat tytöt korkeissa koroissa tai kuljetuspalvelu, joka äskettäin toimitti Leelle uuden pesukoneen. 

Lähde: SWNS/Reuters

Lue myös:

    Uusimmat