YouTube-tähdet liikuttuivat pikkupotilaiden tapaamisista: "Tämä on avannut silmiä monella tapaa"

YouTuben suosikkitähdet ovat mukana Elämä lapselle -konsertissa.

Nuorten suosimat YouTube-tähdet Pikku Pinsku eli Pinja Sanaksenaho, Jaakko Parkkali, Roponen eli Mikael Vuori, sekä Miska Haakana pääsivät tapaamaan pikkupotilaita lastensairaalaan Elämä lapselle -konsertin kuvausten yhteydessä elokuussa.

Tähtitubettajat eivät epäröineet hetkeäkään heitä kysyttäessä mukaan tekemään hyvää pienten puolesta.


– Tulin kirkuen tähän mukaan, koska tämä on todella kiva juttu. Tätä kautta tajuaa, että elämässä on oikeasti tärkeämpiä juttuja, kun joku duuni tai taloudelliset asiat, mitä nyt hektisessä arjessa yleensä stressataan. Tämä on avannut silmiä monella tapaa, Parkkali kuvailee.

Vasta 16-vuotias YouTube-tähti Pinja Sanaksenaho on tehnyt videoita jo 6 vuoden ajan. Tubettaja haluaa kohdata muita nuoria ja vaikuttaa heihin omalla läsnäolollaan.

– Olen itsekin nuori ja haluan auttaa. Haluan tavata näitä lapsia, koska se on minulle tärkeää. Haluan ilahduttaa ihmisiä. Tykkään nähdä heidät onnellisina, Sanaksenaho kuvailee.

Roposena tunnettu tubettaja Mikael Vuori on itsekin joutunut olemaan käden murtuman vuoksi lastensairaalassa.

– Olet nuorena ihaillut, kun isot artistit tekevät kummityötä. Lähdin mukaan, koska olen joutunut olemaan vanhassa lastenklinikassa ja se ei ole nätti paikka, Vuori kuvailee.

– Pahin pelko on se, että joutuu tähän tilanteeseen, mitä he kokevat. Viimeksi kun olin täällä, niin aloin itkemään autossa, kun oli niin siistiä nähdä ihmisiä, Haakana kommentoi.

MTV3 välittää konsertin suorana lähetyksenä klo 20–22

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja