Mainos

Elämä lapselle -konsertin juontaja Marja Hintikalla on omakohtainen kokemus lastensairaalasta: "Yöllä tuli yllättävä kipu yhdelle lapsista"

Juontajatähti Marja Hintikka kertoo omakohtaisesta kokemusta, kun hän joutui turvautumaan lastensairaalaan yhden lapsen sairastuessa äkillisesti.

Elämä lapselle -konsertin juontaja Marja Hintikka joutui hiljattain viemään yhden lapsistaan keskellä yötä lastensairaalaan.

– Yöllä tuli yllättävä kipu yhdelle lapsista. Aivan uskomatonta, miten voi keskellä yötä kävellä näin ihanaan paikkaan ja saa hoivan ja turvan. Ei ollut mitään vakavampaa, Hintikka kertoo.

– Tuli hyvin voimakkaita kipuja, kun hän ei yleensä valita mistään ja jos yhtäkkiä puhuu, että sattuu niin paljon, niin siihen pitää reagoida. Ei ollut onneksi mitään, nainen jatkaa.

"Ollaan monesti elämän ja kuoleman kanssa tekemisissä"

Hintikka nähdään tänä vuonna Elämä lapselle -konsertin juontajana yhdessä tähtitubettajien kanssa. Hän juonsi konsertin viimeksi vuonna 2015.

Kolmen lapsen äiti on ehtinyt nähdä hyväntekeväisyystoiminnan yhteydessä pikkupotilaita ja heidän perheitään.

– Uskomatonta, millainen henki siellä perheissä on, jossa lapsi sairastaa, Rakkauden määrä on ihan uskomaton. Herää valtava myötätunto perheitä kohtaan. Ne ovat todella vaikeita paikkoja koko perheelle myös henkisesti.

– Ollaan monesti elämän ja kuoleman kanssa tekemisissä. Se antaa kaikille perspektiiviä, että mikä on oikeasti tärkeää elämässä. Se pudottaa maanpinnalle myös hyvällä tavalla. Ne perheet, joissa lapsi sairastaa ovat kiitollisia kaikesta, Hintikka kuvailee kohtaamiaan tilanteita.


MTV3 välittää konsertin suorana lähetyksenä klo 20–22

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja