Yogi-koira näyttää ihan ihmiseltä – kuva hämmentää netissä

Yogi-koirasta tuli nettijulkkis ihmismäisten kasvojensa vuoksi. Kaikkia koiran "inhimilliset" kasvot eivät miellytä.

Yogi-koirasta tuli nettijulkkis sen jälkeen, kun sen kuva päätyi Reddit-sivustolle. Omistaja Chantal Desjardinsin 27, koiraa kuvataan hyvin ihmismäiseksi, kertoo People-lehti.

Silmät ja huulet tekevät koirasta ihmismäisen?

Otoksen julkaisi Desjardinsin tuttava, joka kirjoitti sen oheen ”ystäväni ystävä julkaisi Facebookissa kuvan koirastaan. Se näyttää siltä, että sillä on ihmisen kasvot”.

Yllättävän moni on ollut samaa mieltä havainnosta. Kommentoijat ovat olleet ällistyneitä muun muassa Yogin silmistä ja sen huulista, jota antavat sille ihmismäisen ilmeen.

– Minua kiinnostaisi nähdä lisää kuvia tästä ihmis-koirasta, nimimerkki TooShiftyForYou kirjoittaa.

– Se näyttää Nicholas Cagelta, joka on pukeutunut (Star Wars -elokuvista tutun) Ewokin asuun, nimimerkki Neurorational sanoo.

"Voiko joku photoshopata tälle koiralle normaalin naaman?"

Yogi on Shih Tzun ja villakoiran yhdistelmä. Sillä on myös 8-vuotias isosisko, Darla, joka omistajan mukaan "sietää" pikkuveljeään. Darla on kuitenkin olemukseltaan Yogia koiramaisempi.

Kaikkia koiran ihmismäiset kasvot eivät miellytä.

– Voiko joku photoshopata tälle koiralle normaalin naaman? kysyy nimimerkki iamjamesmartin.

– Mitä enemmän tuijotan koiraa, sitä enemmän näen omat kasvoni... Se pelottaa minua... Se on yhtä outoa kuin jos katsoisin omaan sieluuni, kuvaa kuvankäsittelyllä tehdyksi luullut nimimerkki amk7288 sanoo.

Desjardinsin kuvaa muuttuneensa nettijulkisuuden myötä kuin koiransa manageriksi.  

– Luulen, että siitä tulisi hyvä keskusteluohjelman vetäjä. Ehkä vähän kuin Dr. Phil. Ihmisten mukaan sillä on lävistävä katse, Desjardinsin vitsailee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja