Mainos

Yö sujunut rauhallisesti – poliisia työllistäneet pahoinpitelyt ja rattijuopot

Joulupäivän ja Tapaninpäivän välinen yö on sujunut poliisin mukaan pääosin rauhallisesti ympäri Suomea.

Lounais-Suomen poliisista kerrotaan, että viime yö oli rauhallisempi kuin aattoyö. Tilannekeskuksesta kerrotaan, että yöllä poliisipartioita työllisti pääosin Turun keskusta, minne oli kerääntynyt paljon väkeä.

– Turun ja Porin keskusta keräsivät tehtäviä, muualla oli hiljaisempaa. Sitten poliisia työllisti viime yönä erilaiset kotihälytykset ja rattijuopot, Tilannekeskuksesta kerrataan.

Myös Hämeen poliisi kertoo viime yön sujuneen rauhallisesti. Partioita ovat työllistäneet Hämeessä lähinnä muutamat rattijuopot ja häiriökäyttäytymiset. Tehtävämäärä oli noin 200. 

Sisä-Suomen poliisia on viime yönä työllistäneet etenkin huume- ja rattijuopot. Lisäksi Jyväskylässä tapahtui eilen illalla hirvikolari aiheuttaen peltivahinkoja.

Helsingin poliisi kertoo muiden poliisilaitosten tavoin yön olleen melko rauhallinen. Helsingissä on otettu viime yönä kiinni muutamia ihmisiä rikosepäilyjen vuoksi. Poliisi kertoo, että aamulla hieman ennen kello viittä Helsingin Annankadulla ammuttiin käsiaseella ilmaan, tekijä saatiin kiinni ja ase takavarikoitiin.

Pohjois-Pohjanmaalla Ylivieskan poliisi kertoi aamulla, että viime yönä noin kello 3 aikaan aamuyöllä Ylivieskan keskustassa raiskattiin vuonna 1991 syntynyt nainen. Törkeästä raiskauksesta epäillään kahta ulkomaalaista miestä.

Itä-Suomen poliisin mukaan myös idässä viime yö on sujunut verrattain rauhallisesti. Itä-Suomessa on kirjattu muutamia pahoinpitelyitä ja rattijuopumuksia, mutta muuten yö on ollut aattoyötä rauhallisempi. Tehtäviä kertyi poliisille 154. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.