Yllätysvauva! Ed Sheeranista tuli toistamiseen isä – perhe salasi raskauden täysin: "Rakastamme häntä niin paljon"

Ellinoora ja Ed Sheeran julkaisevat yhteisen kappaleen 8:25
Yhteisbiisin julkaisseet Ed Sheeran ja Ellinoora tapasivat ensimmäisen kerran Suomessa - näin tapaaminen eteni.

Ed Sheeran on nyt kahden lapsen isä.

Huippulaulaja Ed Sheeran on nyt toistamiseen isä. Laulaja kertoi maailmalle yllättävästä ilouutisestaan Instagramissa suloisen kuvan kera.

– Haluan kertoa teille kaikille, että olemme saaneet toisen kauniin tyttövauvan. Olemme molemmat niin rakastuneita häneen, Sheeran kirjoittaa julkaisussaan.

Sheeranin ja hänen Cherry-vaimonsa toinen lapsi on pikkusisko pariskunnan esikoiselle Lyralle, joka täyttää syyskuussa kaksi vuotta.

– Olemme onnesta sekaisin ollessamme 4 hengen perhe.

Viime vuonna Sheeran kertoi The Sunille toivovansa perheenlisäystä. Raskauksista on kuitenkin kerrottu vain perheen kaikkein lähimmille henkilöille. Lyra-tyttären odotuksen kohdalla koronapandemia helpotti tiedon salaamista julkisuudelta, mutta raskaus paljastui lopulta kaksi viikkoa ennen lapsen syntymää.

Sheeran avautui viime vuoden lopulla The Breakfast Club -radio-ohjelmassa pariskunnan hankaluuksista saada lapsi.

– Olimme yrittäneet jo jonkin aikaa saada lapsen ja olimme alkaneet käydä lääkärien luona selvittääksemme, mitä on meneillään, Sheeran kertoi.

Pariskunta kävi testeissä ja heidän oli tarkoitus palata lääkärin puheille palattuaan Antarktikan lomaltaan. Loman aikana Sheeranin vaimo tuli kuitenkin luonnollisesti raskaaksi ja he päättivät kunnioituksesta antaa tyttärensä Lyran toiseksi nimeksi Antarctica.

– Ajattelin, että kyseessä on ihme, joten siksi halusin paikan nimeen mukaan, Sheeran paljasti.

Sheeran vieraili Possen haastaltevana viime syksynä - katso mitä miehellä oli sanottavanaan ohjelmasta!



Lue myös:

    Uusimmat