Ellinoora oli epävarma, meneekö Ed Sheeranin keikalle vuonna 2019 – yllättävä kohtaaminen poiki kansainvälisen yhteistyön

Esiinnytkö Ed Sheeranin kanssa Suomessa kesällä, Ellinoora? 1:36
Esiinnytkö Ed Sheeranin kanssa Suomessa kesällä, Ellinoora? Näin artisti vastaa

Laulaja Ellinoora sai odottamattoman yhteyden oton viime joulukuussa.

Maailman suurimpiin supertähtiin lukeutuva Ed Sheeran ja laulaja Ellinoora julkaisivat yhteiskappaleen 2step. Sheeran julkaisi myös vastikään viime vuoden lopulla Ukrainan Kiovassa kuvatun videon toiselle 2step -kappaleen versiolle, jolla vierailee Lil Baby.

Uutisaamussa vieraillut Ellinoora kertoi, että kaksikko tapasi ensimmäisen kerran Helsingin Malmilla, kun Sheeran oli esiintymässä Suomessa.

– Kaikenlaista olen urani aikana ehtinyt nähdä ja kokea, mutta tämä on ollut yksi erityislaatuisimmista projekteista. Homma alkoi niin, että olen tavannut Ed Sheeranin ensimmäistä kertaa 2019. Meidän polut ovat tässä ristenneet pari kertaa sen jälkeen, Ellinoora kertoo.

Viime joulukuussa Ellinoora sai yhteydenoton kappaleeseen liittyen.

– Minulle tuli kysely, että olisi tällainen hyvin epävarma juttu, mutta mikäli tällainen mahdollisuus tulisi kirjoittaa suomenkielinen säkeistö artistin x kappaleeseen, niin olisitko kiinnostunut.

Ellinoora tarttui mahdollisuuteen.

– Kansainvälisissä asioissa ei voi ikinä tietää, nöyrällä asenteella mennään. Sitten vain kirjoitin, samalla tavalla, kun muutenkin työstän kappaleita. Yritin niin rehellisesti ja vilpittömästi toimittaa sen oman asiani.

Ellinoora laulaa kappaleessa niin suomeksi että englanniksi. Suomenkieliset tekstit käännettiin englanniksi Ed Sheeranin tiimille.

– He sen hyväksyivät ja tässä odoteltiin. Huhtikuussa tuli varmistus, että tämä tapahtuu, Ellinoora kertoi.

Ed Sheeranin ja Ellinooran yllättävä kohtaaminen oli lähellä, ettei sitä ollut tapahtua Suomessa vuonna 2019 heinäkuisena arkipäivänä.

– Puolisoni kanssa juuri keskustelin tästä, niin hän muisti, että olin alun perin vähän epävarma menenkö koko tapahtumaan. Kuinka paljon yksi hetki voi ratkaista ihmisen elämässä.

Mitä kaikkea Ellinoora ja Ed Sheeran keskustelivat Helsingin Malmilla. Katso haastattelu:

Ellinoora ja Ed Sheeran julkaisevat yhteisen kappaleen 8:25

Lue myös:

    Uusimmat