Yllätyskäänne: Mika Salon suojattina ajanut kuski heittää itsensä F1-spekulaatioihin – "Me taistelemme"

Spekulaatiot Valtteri Bottaksen tallipaikasta kiihtyvät – C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen pureutuu kuumimpiin huhuihin 7:21
C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen pureutuu Valtteri Bottaksen ympärillä kiertäviin huhuihin.

Venäläiskuski Sergei Sirotkin kokee, että hänellä on mahdollisuuksia päästä takaisin F1-kisakuskiksi ensi vuonna.

Mika Salon suojatteihin SMP Racingissa kuulunut Sirotkin kisasi Williamsilla vuonna 2018. Sen jälkeen hän on toiminut McLarenin ja Renault'n reservikuskina, mutta nyt 24-vuotiaan venäläisen tähtäimessä on paluu F1-kisakuskin tehtäviin ensi vuodeksi.

Vielä helmikuun vaihteessa Sirotkin jakeli synkkiä kommentteja, jotka henkivät epäuskoa F1-tulevaisuutta kohtaan. Venäläinen sanoi tajunneensa, että hän on "todennäköisesti antanut maalin karata lopullisesti". Siihen nähden Sirotkinin tuoreet lausunnot ovat kuin toisesta maailmasta.

– On mahdollisuuksia ja me taistelemme, Sirotkin sanoi Instagramin livelähetyksessä.

Sirotkinin pääkohteena on Williams. Tallin nykykuskia George Russellia on jo osassa huhuja soviteltu ensi vuodeksi Valtteri Bottaksen tilalle Mercedekselle.

– Minulla on todella hyvä suhde Williamsin kanssa. Ymmärrän, että heidän autollaan on todennäköisesti mahdotonta taistella voitoista, mutta olisin todella iloinen tehdessäni paluun. Harkitsen tässä suhteessa vaihtoehtoa, että työskentelisin Willamsin kanssa, Sirotkin sanaili.

Sirotkin saavutti F1-kaudella 2018 yhden pisteen oltuaan Italian GP:ssä kymmenes. Tuolloinen tallikaveri Lance Stroll veti pidemmän korren kuudella pinnallaan.

Lue myös:

    Uusimmat