Williams-pomon vastaus kertoo rivien välistä venäläiskuskin kohtalon: ”Toivotamme hyvää jatkoa”

Williamsin apulaistallipäällikkö Claire Williams ei suoraan sano, ettei tiimillä ole mitään suunnitelmia nykyisen kisakuskinsa Sergei Sirotkinin varalle, mutta tämä käy hyvin ilmi hänen vastauksestaan.

MAINOS

F1-kauden päättävä Abu Dhabin GP viikonloppuna C Morella!

Lauantai: Harjoitukset klo 11.55, aika-ajo klo 14.55
Sunnuntai: Abu Dhabin GP klo 15.00, ennakkotunnelmat klo 13.30!

C Moren sivulle pääset tästä

Videolla Claire Williamsin torstaina C Morelle tehty haastattelu kokonaisuudessaan.

Williams tiedotti torstaina, että konkarikuski Robert Kubica täyttää tiimin toisen kisakuskin paikan. Ensimmäisenä talli tiedotti nuoren George Russellin ajavan autoaan ensi kaudella.

Nykykuskeista Lance Strollin tiedetään jo melko varmasti siirtyvän isänsä ostamalle Force Indialle, mutta venäläiskuski Sirotkinin jatkosta ei ole toistaiseksi mitään tietoa.

Williamsin ensi kauden varakuskiksi on kaavailtu samaa roolia Mercedeksellä kantavaa Esteban Oconia, mutta Sirotkin voisi olla yksi varteenotettava vaihtoehto samaan tehtävään. Claire Williams ei kuitenkaan lupaa Sirotkinille mitään roolia C Moren haastattelussa.

– Lance ja Sergei ovat molemmat tehneet meille hienoa työtä tällä kaudella erittäin vaikeissa olosuhteissa, Williams aloittaa.

– Lancesta odotamme vain, mihin hän on menossa, ja sama pätee Sergeihin. Mutta toivotamme kummallekin hyvää jatkoa, hän muotoilee.

Lue myös:

    Uusimmat