Yllätyskäänne kadonneen sormuksen arvoituksessa: Poliisi etsii yhä omistajaa – "Valitettavasti julkisuudessa esiintyneen pariskunnan vihki- tai kihlapäivä eivät täsmänneet..."

Kerroimme eilen, että poliisin "etsintäkuuluttama" löytyneen sormuksen omistajapariskunta olisi löytynyt. Nyt Hämeen poliisilaitos kertoo Facebook-tilillään, ettei kyseessä ollutkaan oikea sormuksen omistaja. 

– Etsimme edelleen Heinolan poliisiaseman löytötavaroihin tulleen sormuksen omistajaa. Valitettavasti julkisuudessa esiintyneen pariskunnan vihki- tai kihlapäivä eivät täsmänneet sormuksen päivämäärään, poliisi kirjoittaa Facebookissa.

– Sormusta ei ole palautettu omistajalleen. Etsintä siis jatkuu, toivottavasti omistaja löytyy. Kiitos kaikille eilistä päivitystä jakaneille! 

Poliisi kertoo Facebook-postauksessa sormuksen omistajien tuntomerkkejä "etsintäkuulutuksessaan". 

– Heinolan poliisin hallussa olevan todistusaineiston perusteella erään Mikan ja erään Tiinan elämät ovat kohdanneet viimeistään -90 -luvun puolessa välissä. 

– Mika ja Tiina olivat toisiaan rakastavana pariskuntana päättäneet vuoden 1996 aikana tehdä sen kaikkein kauneimman ja tärkeimmän asian parisuhteessaan.

Päivityksen tehnyt poliisi tuumii, että Mika ja Tiina ovat mahdollisesti järjestäneet suuret häät, joissa "Tiinan kauneus on ihastuttanut juhlaväkeä".

– Ja Mika teki vaikutuksen morsiamen sukuun karismaattisuudellaan, kirjoitus jatkuu.

Sormuksen katoamiselle poliisi esittää oman teoriansa.

– Voi myös olla, että joku vieraista saattoi Mikan ja Tiinan juhlissa hiukan päihtyäkin ja käyttäytyä appiukon valmistaman vahvan boolin voimalla räyhäkkäästi tai vähintäänkin epäsopivasti, mutta eipä tuohon viimeisimpään spekulaatioon kannata poliisin enää näin pitkän ajan kuluttua paneutua.

Poliisi toivoo, että Mika ja Tiina ovat viettäneet onnellista avioliittoa siitä huolimatta, että sormus on päätynyt Heinolan poliisin löytötavaratoimistoon.

MTV Uutiset ei ole tänään tavoittanut aiemmin sormuksen omistajiksi ilmoittanutta pariskuntaa. YlelleMika Morri kertoi, että iloitsi liian aikaisin.

– Onhan tämä aika jännä yhteensattuma, mekin olemme menneet naimisiin 1996, ja sormus on kadonnut. Mutta päivämäärä ei sitten ollutkaan sama kuin siellä poliisilaitoksen sormuksessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja