Mysteerisormuksen omistaja löytyi pilkiltä: Näin 25 vuotta sitten avioituneet Mika ja Tiina kommentoivat kauan kateissa ollutta aarretta – "Jos sen saa käteenkin vielä..."

Kerroimme aiemmin tänään, että poliisin "etsintäkuuluttama" arvosormuksen omistaja on löytynyt. Mies aikoo ottaa yhteyttä poliisiin huomenna perjantaina. MTV Uutiset tavoitti juuri paljastuneen sormuksen omistajan Mika Morrin mökiltä.

Poliisin viestit löytyneestä sormuksesta puolestaan tavoittivat lahtelaisen Morrin pilkkireissulta. Mies ei ollut uskoa silmiään. 

– Ajattelin, ettei tämä voi olla totta – tämän täytyy olla huijaus tai vitsi, Morri kertoo MTV Uutisille. 

Poliisi etsi sormuksen omistajaa sosiaalisen median avulla

Sormus oli ollut kateissa pitkään ja se oli päätynyt Heinolan poliisin löytötavaroihin.

Poliisi yritti aiemmin tänään etsiä Mika Morria ja tämän Tiina-vaimoa sosiaalisen median avulla. Facebookissa julkaistua postausta oli jaettu ensimmäisen tunnin aikana lähes 200 kertaa.

Poliisi pääsi Mikan ja Tiinan jäljille sormuksessa olleen kaiverruksen kautta.

– Jos tunnistat tästä kuvauksesta itsesi kauniiksi Tiinaksi tai karismaattiseksi Mikaksi, niin tulepa kertomaan Heinolan poliisiin teidän suhteenne "se suuri päivä". Siis se päivä, joka on kaiverrettu nimienne ohella sormukseen. Näin saataisiin sormus oikealle omistajalleen, poliisi kirjoitti.

Omistaja ei tiedä, miten sormus pääsi katoamaan

Morri ei tiedä, miten, milloin tai missä sormus on alun perin päässyt katoamaan. 

– Nyt täytyy sanoa, ettei ole minkään valtakunnan käryä. Se on ollut niin kauan kateissa. Tänään olen yrittänyt tuota asiaa miettiä, mies hymähtää. 

Morri ei ole vielä ottanut yhteyttä poliisiin, vaan hän aikoo tehdä sen huomenna. 

– Poliisisetä oli tehnyt niin hyvän kirjoituksen, että ansaitsee siitä kyllä suuret pluspisteet. Hyvältä tämä tuntuu, jos sen saa käteenkin vielä. En tosin huomenna saa sitä vielä käteen, koska olen täällä mökillä, mutta huomenna aion soittaa.

Morri muistelee, että sormus on hankittu lahtelaisesta kultasepänliikkeestä. 

– Se minulle on jäänyt mieleen, että en ikinä kerinnyt itse sinne liikkeeseen ja vaimo toi sormuksen sovitusläpyskän meille kotiin. Siitä painoin sormeni läpi, että saatiin tietää, minkä kokoinen sormus tarvitaan. 

Morri kertoo, että vaimon sormus on yhä tallessa. 

– Niin hän ainakin väittää, että se on kassakaapissa, Morri naurahtaa. 

Tiina-vaimo lähetti MTV Uutisille sähköpostilla pariskunnan hääkuvan.

– Olen niin onnellinen kun Mikan sormus löytyi, Tiina kirjoittaa sydämen kera.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja