Yllätys Irakin rajalla: MM-kisajoukkue kieltäytyi pelaamasta – vastustaja uhkailee jopa lakitoimilla

Iran sekavassa tilassa jalkapallon MM-kisoihin – joukkueen mukana myös suomalaisluotsi Mikko Kujala 1:55
Iranin maajoukkue lähtee sekavassa tilassa jalkapallon MM-kisoihin – joukkueen mukana myös suomalaisluotsi Mikko Kujala.

Jalkapallon MM-kisoihin valmistautuvan Costa Rican maajoukkueen MM-kenraali romuttui erikoisten vaiheiden jälkeen. 

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Costa Rican piti kohdata Irakin maajoukkue ystävyysottelussa torstaina, mutta kohtaaminen peruttiin. Irakin jalkapalloliiton IFA:n mukaan Costa Rica kieltäytyi pelaamasta. 

ESPN raportoi keskiviikkona, että linja-autolla Kuwaitista matkustaneen Costa Rican joukkueen ei annettu siirtyä rajan yli Irakin puolelle ilman passien leimaamista, vaikka tietojen mukaan järjestelystä oli sovittu etukäteen Irakin hallinnon kanssa. 

IFA:n mukaan kaikki asiat toteutettiin sovitusti. Se tiedotti myös tarjonneensa Costa Rican joukkueelle lentomahdollisuutta Kuwaitista Irakin Basraan. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Costa Rican jalkapalloliitto ei ole kommentoinut tapausta. 

– Ottelu peruttiin, kun Costa Rican joukkue vaati, ettei se pelaa, mahdollisilla lakiseuraamuksilla vihjaillut IFA tiedotti. 

Lopulta Irakin maajoukkue jaettiin ja ryhmän puolikkaat kohtasivat toisensa. IFA on luvannut korvata katsojien maksamat liput. 

Costa Rica pelaa Qatarin MM-kisoissa E-lohkossa Espanjan, Saksan ja Japanin kanssa. Se avaa turnauksensa Espanja-ottelulla ensi keskiviikkona. Irak ei ole mukana turnauksessa. 

Lue myös:

    Uusimmat