Yllättävä villitys – fanit kopioivat Herttuatar Meghanin kulmakarvoja

Herttuatar Meghanista on kehkeytymässä todellinen tyyli-ikoni ja nyt ihmiset kopioivat jopa hänen kulmakarvamalliaan.

Sussexin herttuatar Meghan on saanut monet ihmiset seuraamaan hänen tyyliään sen jälkeen, kun Meghan avioitui prinssi Harryn kanssa.

Kuninkaallisten vaatetyylien kopiointi on ollut tuttua puuhaa jo lukuisien vuosikymmenien ajan, mutta Meghanin kohdalla osa kuninkaallisfaneista on mennyt vielä pidemmälle. Meghanin kulmakarvoista on nimittäin tullut suosittu kopioinninkohde lontoolaisessa salongissa.

Kyseinen salonki vastaa myös herttuattaren nykyisestä kulmakarvatyylistä. Meghan on käyttänyt lontoolaisen Nails & Brows Mayfair -salongin palveluita muutettuaan Iso-Britanniaan vuonna 2016.

Meghanin käyttämä kulmakarvatyyli on nimetty salongissa Audrey Hepburnin mukaan. Kyseessä on kuuluisuuksien kulmakarvoja hoitavan Sherrille Rileyn keksintö.

– Tyyli on suunniteltu pitämään kulmakarvat täyteläisinä ja suorina. Tyyli saa silmät näyttämään avonaisemmilta, luoden luonnollisen lookin, Riley sanoi Evening Standardin haastattelussa.

Tyylin kopioiminen ei ole mitään älyttömän kallista puuhaa. The Audrey -tyyli maksaa Nails & Brows Mayfair -salongissa 50 puntaa, eli noin 58 euroa. Express-lehden mukaan kyseessä on tällä hetkellä Lontoon halutuin tyyli.

– Kulmakarvat ovat malliltaan vähemmän liioitellut, mikä tuo tasapainoa ja harmoniaa kasvonpiirteisiin, Riley hehkutti tyyliä.

Lähde: Marie Claire

Lue myös:

    Uusimmat