Meghan rikkoi jälleen protokollaa – kynsilakan väri pöyristyttää!

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat ensimmäistä kertaa häiden jälkeen 0:45

Meghan Markle on jälleen rikkonut kuninkaallista protokollaa.

VIDEO: Meghan Markle edusti ensimmäistä kertaa häiden jälkeen

Omapäinen Meghan Markle on jälleen noussut otsikoihin kuninkaallisen protokollan rikkomisesta. Raskaana oleva herttuatar osallistui British Fashion Awards -tilaisuuteen Lontoossa ja oli lakannut kyntensä mustiksi sointumaan yhteen käyttämänsä Givenchyn mekon kanssa. Kohu oli valmis.

Tummanpuhuva kynsilakka on kaukana niistä vaaleista ja läpikuultavista värisävyistä, joita kynsissään suosivat niin kuningatar Elisabet kuin prinssi Williamin vaimo Catherinekin. Vaikka vaalean kynsilakan käyttäminen on vain kirjoittamaton sääntö, on silti yleisesti tiedossa, että matriarkka kuningatar Elisabet pitää tummia värejä vulgääreinä.

Meghan tunnetaan faniensa keskuudessa sooloilevana tyylitaiturina, jonka musta kynsilakka ei tosiaan ollut hänen ensimmäinen rikkeensä kuninkaallisten sääntöjen noudattamisessa. Esimerkiksi jo viime kesäkuussa kuningattaren syntymäpäiväjuhlallisuuksissa Meghan esiintyi uhkarohkeasti lyhythihaisessa, Carolina Herreran käsialaa olevassa mekossa, vaikka pitkät hihat ovat yleisesti tiedossa oleva toinen kirjoittamaton sääntö.

Kuninkaallisen perheen tuorein jäsen siis tuntuu vähät välittävän vanhoista säännöistä, jos ne eivät mene yksi yhteen hänen tyylitajunsa kanssa. Moni voi toki pitää tällaista kapinallisuutta ihan virkistävänäkin.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat