Huippusuunnittelija syytti herttuatar Meghanin hääpukua kopioksi – pyytää nyt anteeksi

Herttuatar Meghanin hääpukua kopioksi kutsunut muotisuunnittelija Emilia Wickstead on ottanut sanansa takaisin.

VIDEO: Meghan saapui hääpaikalle ajallaan

Australialainen muotisuunnittelija Emilia Wickstead väitti hiljattain, että herttuatar Meghanin Givenchyn hääpuku muistuttaa erittäin paljon hänen suunnittelemiaan häämekkoja. Wickstead on yksi herttuatar Catherinen suosikkisuunnittelijoista.

Herttuattaren ja prinssi Harryn hääpäivänä 19. toukokuuta Meghanin yllä nähtiin Clare Waight Kellerin suunnittelema valkoinen silkkimekko. Wicksteadin mukaan puvussa oli erittäin paljon samankaltaisuuksia hänen suunnittelemaansa olkapäät paljastavaan mekkoon, joka löytyy hänen morsiusmallistostaan.

Herttuattaren häämekon on kerrottu maksaneen maksaneen 387 000 puntaa eli reilut 442 000 euroa. Wicksteadin suunnitteleman puvun hinta liikkuu alle kymmenessä tuhannessa eurossa. 

Wickstead julkaisi Instagram-tilillään sunnuntaina 27. toukokuuta päivityksen, jossa suunnittelija esitti pahoittelunsa aiheuttamastaan kohusta. 

– Olen todella surullinen kommenteista, joita on esiintynyt lehdissä ja internetissä parin viimeisen päivän aikana. Hänen kuninkaallinen korkeutensa, Sussexin herttuatar näytti erittäin kauniilta hääpäivänään ja ihailen sekä kunnioitan häntä aivan valtavasti, Wickstead kirjoittaa päivityksessään.

– En ajattele, että hänen hääpukunsa oli kopio mistään meidän malleistamme. Kunnioitan Clare Waight Kelleriä ja Givenchyn muotitaloa suuresti – jotka ovat suuria inspiraation lähteitä minulle. Toivon heidän kuninkaallisille korkeuksilleen, Sussexin herttualle ja herttuattarelle ihanaa, onnellista ja rakkaudentäyteistä elämää yhdessä. 

Herttuatar Meghan on aiemmin pukeutunut Wicksteadin luomukseen osallistuessaan Anzac-päivän viettoon huhtikuussa Westminsterissä.

Jotkut suunnittelijat ovat alkaneet luomaan tarkoituksella kopioita herttuattaren häätyylistä. Internetissä toimiva morsiuspukuliike myy herttuattaren hääpukua muistuttavaa mekkoa noin 1300 euron hintaan.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat