Herttuatar Meghanin uusi hiustyyli villitsee raskaushuhuja – taustalla erikoinen teoria

Kuka on prinssi Harryn tuleva puoliso Meghan Markle? 2:51

Herttuatar Meghanin hiuksia nähdään harvoin suoristettuina.

Videolla Meghan Marklen matka näyttelijästä kuninkaalliseksi.

Herttuatar Meghan on totuttu näkemään tummat hiukset matalalla nutturalla tai loivilla laineilla. Tällä viikolla hän esiintyi tavallisesta poikkeavassa hiustyylissä. 

Meghan ja prinssi Harry vierailivat Loughborough'n yliopistolla tapaamassa Coach Core -ohjelman nuoria urheilijoita. Herttuattaren hiukset olivat poikkeuksellisen suorat ja sileät.

Meghanin entinen kampaaja on aiemmin paljastanut, että vaikka herttuattarella on luonnollisen kauniit kiharat, hän hoidattaa hiuksiaan huolellisesti.

Kampaajan Theonie Kakoullin mukaan Meghan kävi hänen luonaan keratiinihoidoissa. Kahdesta neljään tuntia kestävässä hoidossa hiuksiin levitetään keratiinia, joka saadaan kiinnittymään lämmön avulla.

– Se sopii hyvin ihmisille, joilla on luonnollisen kiharat hiukset kuten Meghanilla. Se vähentää pörröisyyttä ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät, Kakoulli kertoo.

Uusi hiustyyli on innoittanut myös salaliittoteorioita. Villempien teorioiden mukaan Meghanin muuttunut tyyli saattaa viestiä raskaudesta.

Teoria juontaa juurensa syyskuuhun 2017, jolloin Kate Middletonin kolmas raskaus julkistettiin. Hieman tämän jälkeen Evening Standard -lehden politiikan toimittaja Kate Proctor huomautti, että Middleton oli muuttanut hiustyyliään hieman ennen ilmoitusta.

Toistaiseksi huhut herttuatar Meghanin raskaudesta ovat pelkkää spekulaatiota.

Lue myös:

    Uusimmat