Yllättävä näky lentokentän turvatarkastuksessa: Läpivalaisukuva paljasti kissan käsimatkatavaroissa

Lifestyle 0:40
Tämä näky kiinnitti turvatarkastajien huomion!

Läpivalaisukuva käsimatkatavaroista paljasti yllättävän salamatkustajan!

Amerikkalaiset lentoturvallisuusviranomaiset tekivät erään matkustajan laukusta hämmentävän löydön, kun läpivalaisussa sen sisällä näkyi kissa. Tapauksesta kertovat New York Post ja CNN. Yllä olevalta videolta näet näkymät läpivalaisulaitteesta!

Viranomaisilta muistutus oikeaoppisesta lemmikkimatkustamisesta

Kissa löytyi matkalaukusta Norfolkin kansainvälisellä lentokentällä Virginiassa perjantaina 3. maaliskuuta. Paikallisen liikenneturvallisuusviraston edustaja Lisa Farbstein kertoi asiasta organisaation Twitter-tilillä. 

– Huomio kaikki lemmikinomistajat: pyydämme, ettette pistä lemmikkejänne kulkemaan röntgenlaitteen läpi, twiitissä luki. 

– Oikea tapa on se, että otatte kissan pois laukusta, hän lisäsi.

Tietämättömyyttä tai unohdus

New York Postin mukaan Farbstein julkaisi lisäksi videon organisaation Instagramissa, jossa kerrottiin, mikä oli oikea tapa kuljettaessa eläimen kanssa turvatarkastuksissa. Farbsteinin mukaan kissojen kanssa matkaavat voivat pyytää tarkastuksen hoitamista myös yksityisesti takahuoneessa, jos lemmikki sattuu olemaan taipuvainen karkailuun.

CNN:lle Farbstein kertoi, että kissan kanssa matkannut henkilö ei joko tiennyt, että lemmikki pitää ottaa pois laukusta ennen turvatarkastusta tai hän mahdollisesti unohti tehdä niin. Matkustaja kissoineen joutui menemään turvatarkastukseta uudelleen läpi tämän takia.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun näin tapahtuu. Viimeksi joulukuussa liikenneturvallisuusviranomaiset löysivät turvatarkastuksessa kissan matkalaukusta.

Lähteet: New York Post, CNN

Lue myös:

    Uusimmat