Kissa yritti salamatkustaa lentokoneeseen – jäi kiinni turvatarkastuksessa

0:45
Tällainen oli turvatarkastajia hämmentänyt näky!

Kun turvatarkastaja tutki erästä matkalaukkua sen läpivalaisun jälkeen, löytyi sen sisältä salamatkustaja!

New Yorkin John F. Kennedyn kansainvälisellä lentokentällä eräästä matkalaukusta löydettiin kissa 22. marraskuuta sen jälkeen, kun turvatarkastuksen työntekijä huomasi matkalaukun sisältä vetoketjun raosta pilkistävän oranssia karvaa. Tapauksesta kertoo New York Post.

Tiedottaja vahvistaa kissalöydön

Kissasta tviittasi samana päivänä liiikenneturvallisuusviranomaisten tiedottaja Lisa Farbstein. Hän kertoo kissan päätyneen jo turvallisesti takaisin kotiinsa.

Laukku oli kiinnittänyt turvatarkastajien huomion siinä vaiheessa, kun se oli mennyt läpivalaisuun. Farbstein kertoo tviitissä, että kissan löytänyt työntekijä oli hyvin ihmeissään, samoin matkustaja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Matkustaja sanoi, että kissa kuului jollekin toiselle henkilölle hänen kotitaloudessaan, tviitissä kerrotaan.

New York Postille Farbstein kertoo, että matkustaja ei ollut tietoinen siitä, että hänen matkalaukussaan oli kissa. Farbstein vahvistaa medialle, että kissa ei tosiaan kuulunut matkustajalle, jonka laukusta se oli löytynyt. 

Myöhemmin viranomaistahon virallisella Twitter-tilillä julkaistiin aiheesta uusi päivitys.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Media tavoitti naisen kommentoimaan

New York Post kertoo lähteneensä selvittämään, kelle tämä mysteerikissa oikein kuului. He tavoittivat 37-vuotiaan Brooklynissa asuvan naisen, joka kertoi kissan olevan nimeltään Smells. Nainen esiintyy lehden jutussa yksityisyydensuojaansa vedoten pelkällä etunimellään Alix.

Naisen mukaan kissan on täytynyt mönkiä heidän kotonaan olleen vieraan laukkuun sillä välin, kun hän oli töissä. Mikä vielä hämmentävämpää, nainen ei omien sanojensa mukaan ollut tajunnut kissan olevan hukassa ennen kuin lentokentältä soitettiin.

– Virkailija soitti ja kysyi, halusinko nostaa syytteen vierastani vastaan. 

– Hän halusi tietää, oliko olemassa mitään syytä, jonka vuoksi kyseinen henkilö oli yrittänyt varastaa kissani ja viedä sen mukanaan Floridaan.

New York Postin mukaan virkailijat olivat valmiina pistämään miehen mustalle listalle kissavarkauden tähden, mutta Alix vakuutti heille, että kyseessä oli erehdys.

– Kissamme todella tykkäävät tutkia laukkuja ja laatikoita ja ilmeisesti yksi niistä kiipesi vahingossa hänen matkalaukkuunsa. Se oli puhdas vahinko! omistaja sanoo.

Kissaa seikkailu ei hetkauttanut

Heti tuon puhelun jälkeen Alixin sulhanen ajoi kentälle hakemaan kissan takaisin. Eläin ei kuulemma ollut tilanteesta moksiskaan.

– Pelkäsin, että se olisi paniikissa, mutta ei se edes naukunut kotimatkalla, omistaja sanoo.

– Annoin sille vähän ylimääräisiä herkkuja ja se oli kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Katso myös: Tällä lennolla lentäjä teki varsin hämmentävän kuulutuksen!

1:28
Southwest Airlinesin lennolla koettiin kummia, kun lentäjä joutui kuuluttamaan matkustajille muistutuksen siitä, että nakukuvien levittäminen AirDropin välityksellä tulee lopettaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja