Yllättäen menehtyneen Aaron Carterin kuolinsyy selvisi

Backstreet Boys kunnioitti Aaron Carterin poismenoa 2:20
Backstreet Boys kunnioitti edesmennyttä Aaron Carteria keikallaan Lontoossa

Ruumiinavausraportin mukaan Aaron Carter menehtyi hukuttuaan kylpyammeeseensa sen jälkeen, kun oli päihtynyt otettuaan reseptilääkkeitä sekä impattuaan paineistettua difluorietaania.

Yhdysvaltalainen poplaulaja Aaron Carter löydettiin kotoaan Kalifornian Lancasterista menehtyneenä kylpyammeeseen 5. marraskuuta. Hän oli kuollessaan 34-vuotias.

Nyt, puoli vuotta myöhemmin, laulajan kuolinsyy on selvinnyt. TMZ uutisoi, että ruumiinavausraportin mukaan ennen kuolemaansa Carter oli ottanut reseptilääke Xanaxia eli alpratsolaamia sekä impannut paineistettua difluorietaania, jota käytetään paineilmapulloissa.

Raportin mukaan Carter oli päihtynyt kylpyammeessa ollessaan "huumeiden sekä imppauksen yhteisvaikutuksesta" ja lopulta hän oli luiskahtanut veden alle ja hukkunut. Virallisesti Carterin kuoleman todetaan olleen tapaturma.

Carterin perhe on aiemmin kertonut, että kuolinsyytutkijan mukaan Carterin keuhkoista ei olisi löytynyt vettä ja uskoneen tämän kuolleen huumeiden yliannostukseen. 

Raportissa kerrotaan, että Carterin kylpyhuoneesta ja makuuhuoneesta olisi löytynyt useita Surf Onn -paineilmapurkkeja sekä kotoa oli löytynyt useita reseptilääkepurkkeja.

Carter kamppaili riippuvuuksien sekä mielenterveysongelmian kanssa suuren osan elämästään. Hän nousi julkisuuteen aikoinaan ollessaan 7-vuotias. Carterin isoveli on Backstreet Boys -yhtyeestä tunnettu laulaja Nick Carter.

Edesmenneen laulajan on-off-kihlattu oli Melanie Martin. Kaksikolla oli vuoden ikäinen lapsi Prince, jonka huoltajuuden Martin sai takaisin talvella.  

Lue myös:

    Uusimmat