Aaron Carterin kuolemansyyntutkinta: Kotoa löytyi lääkkeitä ja aerosolipulloja

Backstreet Boys kunnioitti Aaron Carterin poismenoa 2:20
Backstreet Boys kunnioitti Aaron Carterin poismenoa keikallaan Lontoossa.

Poplaulaja Aaron Carter kamppaili päihderiippuvuuden kanssa.

Poplaulaja Aaron Carterin  kuolemansyyntutkinta on meneillään, ja poliisi on löytänyt Carterin kotoa aerosolipulloja ja lääkkeitä. Löydöt tehtiin päämakuuhuoneesta ja kylpyhuoneesta. Carter löydettiin hukkuneena kylpyammeeseen kotoaan Lancasterista 5. marraskuuta.

Hän puhui avoimesti päihdeongelmistaan ja huumeriippuvuudestaan.

Los Angelesin piirikunnan kuolemansyyntutkinnan toimisto suoritti Carterille ruumiinavauksen 6. marraskuuta, mutta kuolemansyyn selvittämistä lykättiin. Tämä tarkoittaa, että lääkäri odottaa lisätietoja, kuten toksikologisia raportteja. Kun kemiallisten testien tulokset ovat tulleet, lääkäri arvioi tapauksen uudelleen ja määrittää kuolinsyyn.

Kuolemansyyntutkintaa käsittelevän etsivän odotetaan antavan lisätietoja tutkinnasta myöhemmin tällä viikolla.

Carterin ystävä Gary Madatyan kertoi Entertainment Tonightille nähneensä aerosolitölkkejä laulajan kotona. Madatyan sai tulla Carterin kotiin tämän kihlatun Melanie Martinin kanssa Carterin kuolinpäivänä.

– Kun he veivät ruumiin talosta, he antoivat vain muutaman ihmisen päästä taloon. Halusimme vain mennä sinne katsomaan, oliko talossa verta, alkoholia tai jotain, Madatyan sanoi.

Madatyan kertoi makuuhuoneen olleen tavallisen näköinen, mutta kylpyhuoneen amme oli täynnä kellertävää vettä. Madatyan epäilee, että Carter imppasi höyryjä maalista ja aerosolipulloista saadakseen nousut.

Syyskuussa fanit huolestuivat, kun he luulivat Carterin huutavan Instagramin livelähetyksessään. Poliisi kutsuttiin tuolloin tekemään hyvinvointitarkastusta.

– Heti kun näin sen, minä ja Melanie, saimme tekstiviestin, jossa sanottiin: "Tämä on huono juttu. Tämä ei ole hyvä”. Olimme erittäin huolissamme hänestä. Hän näytti kamalalta. Hän laihtui niin paljon. Hän ei käyttäytynyt normaalisti. Hän ei ollut henkisesti läsnä. Kuulin, että hän käyttää paljon lääkkeitä, ei erityisesti laittomia huumeita, mutta hänellä oli paljon lääkkeitä, Madatyan kertoi.

Madatyan lisäsi, että Carter todella kamppaili sisarensa Leslie Carterin vuoden 2012 kuoleman kanssa. Carterilla oli vaikeaa senkin takia, että hän menetti poikansa Princen huoltajuuden. Lisäksi hänen isänsä kuoli yllättäen vuonna 2017, ja hänellä oli myrskyisä suhde äitiinsä ja veljeensä, Backstreet Boysin laulaja Nick Carteriin.

Lue myös:

    Uusimmat