Yliopisto etsii vapaaehtoisia: Maksaa 2900 euroa niille, jotka tulevat vapaaehtoisesti kärsimään "Influenssa-hotelliin"

Yliopisto tarjoaa tuhansien eurojen palkkiota ihmisille, jotka altistuvat vapaaehtoisesti influenssavirukselle.

Suojaudu pöpöiltä! Video opettaa, miten kädet pestään oikein.

Saint Louis University hakee vapaaehtoisia kärsimään influenssasta, kertoo Fox News.  Yliopisto maksaa vapaaehtoisille 3500 dollaria, eli yli 2900 euroa, jos he antavat tehdä itsensä sairaiksi.

Koehenkilöt altistetaan influenssavirukselle

Koehenkilöt altistetaan influenssavirukselle sen jälkeen kun he ovat saaneet joko plasebo-pistoksen tai aidon rokotteen tautia vastaan.

Vapaaehtoiset tulevat karanteeniin ja tutkittaviksi yliopiston aiemmin omistamaan hotelliin, joka onkin nyt saanut lisänimen "Influenssa-hotelli".

Huoneissa on omat kylpyhuoneet, televisiot ja nettiyhteys. Ne tosin eivät välttämättä lohduta influenssan saaneita, sillä taudin oireistoon kuuluu paitsi muun muassa kuumetta ja lihaskipua, myös mahdollinen ripuli.

Koe kestää kymmenen päivää

Kokeen avulla tutkitaan rokotteen tehoa. Vapaaehtoisia tarkkaillaan ja testataan kymmenen päivän ajan. Kotiin pääsee, kun on flunssan saatuaan ollut oireeton kaksi päivää.

Lähde: Foxnews.com

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.