Mainos

Yli miljoona jakoa Facebookissa: Päiväkodin viesti vanhemmille pistää miettimään

Amerikkalaispäiväkodin viesti vanhemmille on levinnyt hurjaa vauhtia sosiaalisessa mediassa.

Teksasilaisessa päiväkodissa on huomattu hoitolasten vanhempien liiallinen kännykän vilkuilu. Päiväkoti päätti puuttua ongelmaan vanhempia kritisoivalla, suorasanaisella viestillä, jonka sanoma ei taatusti jää kellekään epäselväksi. Viestissä on käytetty niin isoja kirjaimia, alleviivausta kuin useita huutomerkkejäkin – siis kaikkia mahdollisia tapoja, joilla asian tärkeyttä vain voi korostaa.

Viestin valokuvasi ja jakoi Facebookiin yksi äideistä, Juliana Farris Mazurkewicz. Kuvaa on jaettu alle viikossa jo reilusti yli 1,1 miljoonaa kertaa, ja sillä on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viestissä lukee: 

"Olet hakemassa lastasi! LOPETA PUHELUSI!!!! Lapsesi on iloinen nähdessään sinut! Oletko sinä iloinen nähdessäsi lapsesi?? Olemme nähneet lasten yrittävän ojentaa vanhemmilleen tekemiään töitä, ja vanhempi on puhelimessa. Olemme kuulleet lapsen sanovan "Äiti, äiti, äiti..." ja vanhempi kiinnittää enemmän huomiota puhelimeensa kuin omaan lapseensa. Se on kauhistuttavaa. Lopeta puhelusi!!"

Viesti jakoi mielipiteet Facebookissa, ja kuvan alle onkin tullut tuhansia kommentteja. Siinä, missä osa vanhemmista oli sitä mieltä, että päiväkodin viesti oli pelkkää asiaa, toiset kokivat sen asiattomana sillä perusteella, ettei ole päiväkodin tehtävä puuttua asiaan.

Mitä itse olet mieltä? Kommentoi!

Lähteet: Someecards, Facebook

***

2:15

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.