Thomas-isän hermot paloivat jatkuvaan viestittelyyn: Perheen ryhmächattiin lähetetystä tiukasta viestistä tuli hitti – "Samaistuttavaa"

Näkeekö kaverisi, että olet lukenut hänen viestinsä? Näin tarkistat! 0:37
KATSO MYÖS: Näkeekö kaverisi, että olet lukenut hänen viestinsä? Näin tarkistat!

Amerikkalaisperheen ryhmäkeskustelu pääsi otsikoihin perheenisän avautumisen myötä.

Ryhmächatit eivät ole kaikkien mieleen, ja moni saattaakin mykistää keskustelut hiljaisiksi. Perheen välistä keskustelua ei kenties kehtaa mykistää, ettei jää paitsi mistään tärkeästä, mutta miten toimia, jos jatkuva viestitulva ahdistaa? Eräs pennsylvanialaisisä ratkaisi asian puhumalla suoraan. Isän somesuosiota saaneesta viestistä uutisoi muun muassa Fox News.

– En jaksa tätä painetta, että aina pitää sanoa lol [toim. huom. laughing out loud, nauraa ääneen], tykätä tai painaa sydäntä jokaisen satunnaisiin ajatuksiin, kuviin tai huvituksiin,  silmälääkäri Thomas D'Orazio kirjoitti perhekeskusteluun ja jatkoi:

– Kaikkia tulevia tekstiviestejä ajatellen: Rakastan niitä, nauran niille tai pidän niistä, paitsi, jos ne ovat huonoja, sitten en pidä niistä. Ikuisesti. En pysty elämään tämän paineen kanssa. Minä poistun.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Julkaisulle suuri suosio somessa

Kun D'Orazion 23-vuotias tytär, Allison, jakoi kuvakaappauksen isänsä viestistä tuhansille Twitter-seuraajilleen, hitti oli valmis. Julkaisu on saanut satoja tuhansia tykkäyksiä ja kymmeniä tuhansia uudelleenjakoja. Se on nähty miljoonia kertoja.

– Onko tuo isien juttu? Minun isäni soitti minulle kertoakseen, ettei pidä ryhmächateista, nauroi eräs kommentoija.

– Oi, hitto vie, 100-prosenttisesti varastan ja käytän tätä perhechatissani, ilmoitti toinen.

– Hän on täydellisesti artikuloinut ne sanat, joita olen yrittänyt ilmaista kaikille, jotka ovat osoittaneet mitään kiinnostusta minua kohtaan, kommentoi kolmas.

– No, tuo on samaistuttavaa, totesi yksi.

Tästä syystä hermot menivät

ABC:n Good Morning America -sivustolle Allison kertoi, että isän hermot paloivat tuona kyseisenä päivänä, kun Allison oli Amy-äitinsä ja 19-vuotiaan Alexa-siskonsa kanssa lähetelleet ryhmäkeskusteluun erinäisiä artikkelilinkkejä sekä kuvia. Isä ei jaksanut pysytellä jokaisen uuden viestin mukana.

Allisonin mukaan hänen isänsä rakastaa olla vuorovaikutuksessa mukana, mutta tunsi painetta reagoida jokaiseen viestiin, joka ryhmäkeskusteluun pingahti. Lopulta isä ei voinut muuta kuin ilmoittaa mielipiteensä suoraan.

Allison kuitenkin vakuuttaa, ettei isä oikeasti poistunut chatista.

– Hän on introvertti, mutta rakastaa meitä. Hän olisi onnellinen, jos me olisimme hänen ainoat ystävänsä ja hänen koko elämänsä. Tiesin, että hän vitsaili.

Koska Thomas-isä on silmälääkäri, hän ei kiireisten työpäiviensä aikana ehdi tarkistaa puhelintaan kuin kerran tai kahdesti päivässä. Tällöin vastassa saattaa olla viestien rypäs hänen tyttäriltään ja vaimoltaan.

– Hän varmaan luulee, että jossain on tulipalo tai jotain, vaikka kyseessä ovat vain meidän tavalliset juttumme, Allison nauraa.

Katso myös: Videolla kerrotaan 10 näppärää WhatsAppin ominaisuutta

WhatsAppin 10 näppärää ominaisuutta –  tiesitkö nämä? 2:29
Näillä vinkillä saat entistä enemmän irti WhatsAppista.

Lue myös:

    Uusimmat