Perhe ei vastannut soittoihin – huolestuneen siskon tarkastuskäynti paljasti suloisen syyn

7:36

Tarkastuskäynnille lähtenyt nainen löysi siskonsa ja tämän perheen suloisesta asetelmasta.

Yllä olevalla videolla keskustellaan rankasta lapsiperhearjesta.

Nykypäivänä liki kaikki ovat jatkuvasti kiinni älypuhelimissaan. Siksi on ymmärrettävää, että huoli herää, jos perheenjäsenet eivät vastaa puheluihin.

Twitter-käyttäjä Jade kertoi itselleen tapahtuneen juuri näin. Hänen siskonsa ja tämän aviomies eivät vastanneet puheluihin, joten huolestuneet perheenjäsenet lähtivät paikan päälle tarkistamaan, oliko kaikki kunnossa.

"Luulen, että olen valmis menemään naimisiin"

Näky, mikä Jadea odotti, oli käsittämätön kaikessa suloisuudessaan. Nainen napsaisikin kuvan tilanteesta ja jakoi sen Twitteriin julistaen, että "luulen, että olen valmis menemään naimisiin ja hankkimaan lapsia".

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Sille on syynsä..."

Kuva umpiunessa olevasta perheestä on kerännyt Twitterissä yli 167 000 tykkäystä ja kymmeniä tuhansia uudelleentwiittauksia.

"Vihdoinkin.. kuva siitä, miltä taivas näyttää!"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Sille on syynsä, miksi he kaikki ovat noin uupuneita. Usko pois, et ole valmis siihen." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Sosiaalisen median luonteelle uskollisena kuva aiheutti myös kiistan perhepedin hyvistä ja huonoista puolista, kun moni oli huolissaan perheen pienimmäisen hyvinvoinnista. Jade tyrmäsi huolen ja twiittasi, että vauvalla on kaikki hyvin. LUE MYÖS: Pitääkö vauvan nukkua omassa sängyssään vai vanhempien vieressä? Kätilöliitto otti kantaa perhepeti-kysymykseen

Lähde: Someecards

***

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.