Yli 50-vuotias mies, näin teet vaikutuksen naiseen!

Pitkän avioliiton jälkeen yksin jääminen voi olla kova paikka etenkin miehille. Kun aika on kypsä uusien ihmisten tapailulle, ajatus treffeille lähtemisestä vuosien tauon jälkeen saattaa jopa pelottaa.

Treffeille lähteminen voi tuntua vieraalta ajatukselta pitkän liiton jälkeen. Kun uuden kumppanin etsiminen alkaa tuntua ajankohtaiselta, ei treffeille lähtemistä kannata pelätä. High50.com listasi viisi deittivinkkiä keski-iän ylittäneille miehille.

1. Ole rehellinen

Jos liioittelet saavutuksiasi ja kaunistelet asioita liiallisuuksiin asti, nainen kyllä huomaa sen. Ole mahdollisimman rehellinen jos haluat tehdä vaikutuksen naiseen. Rehellisyys toimii aina, sillä naiset kyllä huomaavat jos yrität esittää jotain, mitä et ole.

2. Pidä huolta itsestäsi 

Et ehkä ole enää samassa kunnossa kuin parikymppisenä, ja se on täysin luonnollista. Keski-iän kynnyksellä kiloja kertyy helpommin, ja liikuntakin on saattanut jäädä vähemmälle. Jos näin on päässyt käymään, kannattaa ottaa liikunta jälleen osaksi elämääsi. Se on hyväksi omalle terveydellesi, ja naisetkin arvostavat miestä, joka pitää itsestään huolta.

3. Ole herrasmies

Kuuntele treffikumppaniasi ja ole aidosti kiinnostunut hänestä. Puhumalla vain itsestäsi treffikumppanisi saattaa kyllästyä. Opit tuntemaan hänet parhaiten kyselemällä ja kuuntelemalla. Muista myös hyvät käytöstavat, mikäli haluat osoittaa olevasi herrasmies.

4. Opettele laittamaan ruokaa

Sanotaan, että tie miehen sydämeen vie vatsan kautta. Sama toimii myös toisinpäin. Jos otat selvää, mikä on kumppanisi lempiruoka ja opettelet vielä valmistamaan sitä, teet häneen varmasti vaikutuksen. Ruoan ei tarvitse olla täydellistä, ajatus on tärkein. Hän arvostaa varmasti vaivannäköäsi.

5. Kiinnitä huomiota ulkonäköösi

Sinun ei tarvitse olla täydellinen tehdäksesi treffikumppaniisi vaikutuksen, mutta huoliteltu ulkoasu auttaa. Parturissa käyminen ja puhtaat siistit vaatteet tekevät jo paljon. Kiinnitä huomiota myös alkoholinkäyttöösi ja pysyttele kohtuudessa. Uusi partavesikin voi tehdä hyvän säväyksen, mutta hajusteita kannattaa käyttää maltillisesti.

Lähde: High50.com 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja