Mainos

Yli 50 loukkaantui tulipalossa Moskovassa

Yli 50 ihmistä loukkaantui tänään kuusikerroksisen virastotalon palossa Moskovan keskustassa. Palon kuvattiin päivällä olevan hallinnassa. Talo syttyi palamaan viime yönä. Onnettomuushetkellä talossa oli noin 150 ihmistä, joista nelisenkymmentä pääsi ulos alempien kerrosten kautta. Loput pakenivat yläkerroksiin ja odottivat, kunnes palomiehet saivat heidät evakuoitua.

Liekit ovat Moskovan paloaseman tiedottajan mukaan asettumassa aloilleen ja nyt sammutellaankin lähinnä pieniä palopesäkkeitä. Palon syttymissyytä ei tiedetä. Loukkaantuneista parikymmentä on palomiehiä.

Lähiympäristön liikenne oli sammutustöiden takia jumissa. Moskovalaiset viranomaiset pelkäävät, että sammuttamiseen käytetty vesi saattaa muuttaa läheisen Tejatralnajan aukion luistinradaksi autoilijoille ja jalankulkijoille.

Onnettomuustalossa on Venäjän kauppalaivaston toimistoja. Vain 300 metrin päässä on kuuluisa Bolshoin teatteri, joka joutui lykkäämään esitystään palon takia puolitoista tuntia. Myös viereisen hotellin asukkaita evakuoitiin.
(STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.